Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Kuvataidelinja

Kymenlaakson Opisto
Yhteenveto
Lukukausi tai lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä ja keväällä
Viimeinen hakuaika: 7.8.2020
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Kouvola
Kansanopistot

Kuvataidelinja

Kymenlaakson opisto kuvataidelinja

Kuvataidelinja

Kuvataide on ideoiden ja ajatusten kuvalliseen tai kolmiulotteiseen muotoon saattamista. Opinnot antavat virikkeitä kuvan monipuoliseen tekemiseen, ideointiin ja tekniikoihin sekä kuvien työstämiseen kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien avulla valmiiksi painotuotteeksi. Opinnot kehittävät taiteellista näkemystä ja ilmaisukykyä sekä valmentavat muotoilualan ja visuaalisen alojen jatko-opintoihin.

Kuvataiteen opinnoissa opiskellaan kuvan sommittelua, värioppia, kuvittamista, akvarelli- ja akryylimaalausta, taidegrafiikkaa, plastista sommittelua, keramiikkaa, digitaalisen kuvan valmistamista. Opinnoissa perehdytään viiva- ja valööripiirustukseen, välineinä lyijykynä, hiili ja tussi.

Opinnoissa harjoittellaan ulkoisen näköistä toistamista ja sisäisen mielikuvan ulkoiseksi tuottamista, ihmisen ja tilan kuvaamista sekä kurkistetaan taidehistoriaan.

Oppiminen tapahtuu itse tekemällä. Harjoitustyöt perehdyttävät visuaaliseen kulttuuriin ja auttavat löytämään omat vahvuudet ja kehittämään ilmaisua. Linja kestää lukuvuoden ja kevätlukukauden syventäviin opintoihin voi hakeutua ilman syksyn peruslinjan käymistä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuvataidelinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakeminen koulutukseen tapahtuu opiston kotisivuilla verkkohakulomakkeella.

Hakemukset käsitellään heti ja hakijalle ilmoitetaan tuloksesta kahden viikon sisällä hakemuksen saapumisesta. Hakijat valitaan hakemusjärjestyksessä – lähetä hakemuksesi ajoissa. Valinnoissa suositaan yli 18-vuotiaita. Voit kysellä mahdollisia vapaita paikkoja hakuajan jälkeenkin.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista. Kansanopistolinja ei johda tutkintoon, mutta antaa valmiuksia alan jatko-opintoihin.

Kustannukset

Koulutuksen kustannukset riippuvat koulutuksen kestosta ja mahdollisesta majoituksesta. Hintaan sisältyy opetus, ruokailut sekä majoitus opistolla maanantaista perjantaihin. Opistolle voi jäädä ilman erillistä korvausta myös viikonloppuisin, jos huoneita ei ole varattu ulkopuolisille majoittujille. Lisäksi tulee joitakin materiaalikustannuksia.

Kansanopisto-opiskeluun on mahdollista saada KELAn opintotukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuvataidelinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen ja sitoutumaton visuaaliseen alaan painottunut kansanopisto. Opiskelijoita linjoilla on vuosittain noin 80. Opisto tarjoaa monipuolisen kampuksen, jossa voit asua, opiskella ja viettää tiivistä opiskelijaelämää, hyödyntäen opiston tiloja aamusta iltaan. Inkeroisten taajaman palvelut uimahallista kirjastoon ja kirpparista...


Lue lisää oppilaitoksesta Kymenlaakson Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kymenlaakson Opisto

Marintie 9
46900 Kouvola

 Näytä puhelinnumero
kymeopisto.com

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 11 arviointiin

klaara
(4)
Opistolla pääsee kokeilemaan kuvataiteen luomisen monia eri tekniikoita. Koulu tarjoaa loistavat työtilat ja materiaalit! Neljässä ja puolessa kuukaudessakin kerkesin opistolle keskittymään opiston tehtäviin, yhteishaun ennakkokehtäviin ja omiin pikku projekteihin.
Anni
(4)
Hain kuvataidelinjalle opiskelemaan, koska tarvitsin hengähdystauon töistä ja aikaa miettiä tulevaisuutta. Minulla on harrastustaustaa kuvataiteista ja myös artesaanin tutkinto, joten tiesin jo ennakkoon tykkääväni opiskelusta. Ajatuksena oli herätellä ja kehittää jo opittuja taitoja sekä mielessä pyöri myös ajatus jatko-opiskelusta taiteen alal...
Näytä kokonaan
Kuvataide
(4)
Kymenlaakson Opistossa todella hyvä opetus eri taiteen aloille. Opettajat ovat aidosti kiinnostuneita opiskelijoistaan. Tilat ovat erittiäin hyvät ja asuntolassa asuminen mutkatonta.
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,3)
Perustuu 11 arviointiin
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele itsesi onnelliseksi!

Syvenny kuvataiteen, sarjakuvan, valokuvauksen, pelialan tai visuaalisen viestinnän maailmaan!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: