Sivuston käyttötapa: Mobiili

LogoArt ohjaajakoulutus

Kymenlaakson Opisto
Yhteenveto
2,5 vuotta
Syksyllä
   
Lähiopetus
Hamina
Kansanopistot
LogoArt ohjaajakoulutus

LogoArt ohjaajakoulutus

LogoArt on terapiamuoto, jossa yhdistyvät logoterapian ja taideterapian periaatteet ja menetelmät. LogoArtissa yhdistyvät Viktor E. Franklin logoterapia ja Margaret Hauschkan taideterapia. LogoArtin tavoitteena ei ole esittävä taide, vaan taiteen avulla saavutettava tasapainoinen olotila ja oma hyvinvointi. Maalaaminen on prosessi, jonka avulla on mahdollista saada kosketus sisimpäänsä sekä edistää omaa kasvuaan ja luovuuttaan. Maalaamalla voidaan työstää myös henkilökohtaisia asioita ja ongelmia. LogoArt on matka itseen, se voimaannuttaa ja vapauttaa luovuutta.

LogoArtin käsitys ihmisestä ja ihmisenä olemisesta on lohdullinen ja elämänmyönteinen samoin kuin se on logoterapiankin mukaan. Ihminen on fyysinen, psyykkissosiaalinen ja henkinen kokonaisuus. Toivon terapiaksikin nimetty logoterapia on ajassamme entistä ajankohtaisempi itsehoidon ja mielen hyvinvoinnin suuntaus. Elämänmyönteisenä maailmankatsomuksena ja elämänfilosofiana siitä on apua erilaisissa elämänvaiheissa ja -tilanteissa, kriiseissä ja kohtaloniskuissa, elämän tarkoituspohdinnoissa sekä ihmisenä kasvun ja ammatillisen kehittymisen prosesseissa.

LogoArt-taideterapian on kehittänyt brasilialais-suomalainen Marianne da Silva Prado, joka toimii kouluttajana kurssilla. Kurssin vetäjänä toimii LogoArt-kouluttaja Irmeli Lehtioksa.

Koulutus toteutetaan lähiopetuksena. Mahdollisuus asumiseen kahden hengen huoneessa ja ruokailluun opistolla (viikonloppujaksoina ei ruokailua). LogoArt-taideterapiaohjaajan koulutus koostuu kolmen päivän pituisesta aloitusjaksosta, viidestä viiden päivän pituisesta intensiivijaksosta sekä kymmenestä viikonloppujaksosta ja jaksojen välissä tehtävistä harjoitustöistä.

Laajuus: 42 op

 • Opetustunnit 412 ot lähiopetusta (15 op)
 • Etäopiskelua 510 oppituntia (19 op)
 • Opinnäytetyö (7,5 op)

LogoArt ohjaajakoulutuksen rakenne ja sisältö

 • I Johdantokurssi
 • II ja III Logoterapiaan painottuvat lyhytjaksot
 • IV Temperamentit
 • V ja VI Lyhytjaksot
 • VII Rytmit ja Elementit
 • VIII ja IX Lyhytjaksot
 • X Sairaudet
 • XI-XII Lyhytjaksot
 • XIII Henkinen hyvinvointi
 • XIV ja XV Lyhytjaksot
 • XVI Lopputyöseminaari

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta LogoArt ohjaajakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus sopii erityisesti ihmisten parissa työskenteleville kuten opettajille ja sosiaali- ja hoitotyötä tekeville sekä kaikille oman itsensä tuntemisesta kiinnostuneille.

Tutkinto / todistus

Associate in Logotherapy with Specialization in Art Therapy

Kustannukset

3 900 € (mahdollisuus maksaa useammassa osassa esim. jaksoittain 16 x 250 €)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta LogoArt ohjaajakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen ja sitoutumaton visuaaliseen alaan painottunut kansanopisto. Opiskelijoita linjoilla on vuosittain noin 80. Opisto tarjoaa monipuolisen kampuksen, jossa voit asua, opiskella ja viettää tiivistä opiskelijaelämää, hyödyntäen opiston tiloja aamusta iltaan. Inkeroisten taajaman palvelut uimahallista kirjastoon ja kirpparista...


Lue lisää oppilaitoksesta Kymenlaakson Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kymenlaakson Opisto

Marintie 9
46900 Kouvola

 Näytä puhelinnumero
kymeopisto.com


Arvioinnit
Arvioinnit
LogoArt ohjaajakoulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 50 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta LogoArt ohjaajakoulutus täytä seuraavat tiedot: