Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sarjakuva ja digitaalinen kuvittaminen

Kymenlaakson Opisto
Yhteenveto
Lukukausi tai lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä ja keväällä
   
Lähiopetus
Kouvola
Kansanopistot
Sarjakuva ja digitaalinen kuvittaminen

Sarjakuva ja digitaalinen kuvittaminen

Sarjakuvan ja digitaalisen kuvittamisen opinnoissa keskitytään ideoiden, tarinoiden ja visuaalisten maailmojen sekä kuvallisen ajattelun kehittämiseen. Voit painottaa opintosi joko käsin tekemiseen tai tutustua tarkemmin digitaalisen ympäristön suomiin mahdollisuuksiin niin piirtämisessä kuin maalaamisessakin.

Sarjakuvan ja digitaalisen kuvittamisen linjalla opetellaan erilaisia tapoja ideoida, suunnitella ja toteuttaa. Opintojen aikana on mahdollista tehdä oma pidempi sarjakuva käsikirjoituksesta valmiiksi albumiksi, suunnitella pelimaailma (concept art), toteuttaa animaatio, tehdä laajempi artikkelikuvitus tai kirjoittaa ja kuvittaa kokonainen satukirja.

Sarjakuvan ja digitaalisen kuvittamisen linjalla tehdään omia, sekä yhteisprojekteja muiden linjojen kanssa. Keväällä valmistuvaan lopputyöhön voit valita haluamasi aiheen ja tekniikan. Opintojen lopussa järjestetään yhteisnäyttely.

Linja kestää lukuvuoden ja kevätlukukauden syventäviin opintoihin voi hakeutua ilman syksyn peruslinjan käymistä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sarjakuva ja digitaalinen kuvittaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakeminen koulutukseen tapahtuu opiston kotisivuilla verkkohakulomakkeella.

Hakemukset käsitellään heti ja hakijalle ilmoitetaan tuloksesta kahden viikon sisällä hakemuksen saapumisesta. Hakijat valitaan hakemusjärjestyksessä – lähetä hakemuksesi ajoissa. Valinnoissa suositaan yli 18-vuotiaita. Voit kysellä mahdollisia vapaita paikkoja hakuajan jälkeenkin.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista. Kansanopistolinja ei johda tutkintoon, mutta antaa valmiuksia alan jatko-opintoihin.

Kustannukset

Koulutuksen kustannukset riippuvat koulutuksen kestosta ja mahdollisesta majoituksesta. Hintaan sisältyy opetus, ruokailut sekä majoitus opistolla maanantaista perjantaihin. Opistolle voi jäädä ilman erillistä korvausta myös viikonloppuisin, jos huoneita ei ole varattu ulkopuolisille majoittujille. Lisäksi tulee joitakin materiaalikustannuksia.

Kansanopisto-opiskeluun on mahdollista saada KELAn opintotukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sarjakuva ja digitaalinen kuvittaminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen ja sitoutumaton visuaaliseen alaan painottunut kansanopisto. Opiskelijoita linjoilla on vuosittain noin 80. Opisto tarjoaa monipuolisen kampuksen, jossa voit asua, opiskella ja viettää tiivistä opiskelijaelämää, hyödyntäen opiston tiloja aamusta iltaan. Inkeroisten taajaman palvelut uimahallista kirjastoon ja kirpparista...


Lue lisää oppilaitoksesta Kymenlaakson Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kymenlaakson Opisto

Marintie 9
46900 Kouvola

 Näytä puhelinnumero
kymeopisto.com

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 10 arviointiin

Mr h
Erittäin mukava paikka jossa oppii paljon kaikkea uutta. Opetus on monipuolista ja opiilaiden ehdotuksia ja mielipiteitä kuunnellaan. Opettajat oikesti välittävät oppilaiden hyvinvoinnista!
Oliver Q
Pääsin Kymenlaakson Opiston Sarjakuvalinjalle löydettyäni koulun sattumalta. Syksy 2018 oli aivan mahtava, erilaista tekemistä riitti usean opettajan johdolla ja keväästä 2019 näyttää tulevan vielä monipuolisempi. Opettaja on hyvä ja tänne hakeutuu mukavan samanhenkistä porukkaa.
haski
olen viihtynyt hyvin täällä, mukavia ihmisiä ja mukava opiskelu ympäristö. tulee ikävä
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,5)
Perustuu 10 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 50 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sarjakuva ja digitaalinen kuvittaminen täytä seuraavat tiedot: