Sivuston käyttötapa: Mobiili

Visuaalisen viestinnän linja

Kymenlaakson Opisto
Yhteenveto
Lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Kouvola
Kansanopistot

Visuaalisen viestinnän linja

Visuaalisen viestinnän linjalla voit opiskella lukukauden tai lukuvuoden. Linja koostuu visuaalisen alan eri opinnoista. Taitetaan lehtijuttuja, suunnitellaan mainoksia, tutustutaan sosiaalisen median konsepteihin ja toteutetaan julisteita ja logoja. Linjalla opiskellaan valokuvausta ja liikkuvaa kuvaa sekä perehdytään audiovisuaaliseen editointiin.

Opinnoissa valmentaudutaan valintakokeisiin ja tarjotaan piirustuksen, kuvituksen ja maalauksen perusteet. Visuaalisen viestinnän linjalla tutustutaan myös kolmiulotteiseen muotoiluun, taidehistoriaan ja projektityöskentelyyn.

Opintojen lopussa järjestetään yhteisnäyttely. Opintolinja tarjoaa monipuolisen näköalapaikan laaja-alaisesta visuaalisen viestinnän ammattikentästä.

Opintoihin kuuluu yhteisiä oppiaineita ja projekteja yhdessä muiden opintolinjojen kanssa. Osana opintoja kuuluu opetus ja vierailevat opettajat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoululta, Muotoilun laitokselta.

Linjan sisältöön kuuluu Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (XAMK) Avoimen AMK:n visuaalisen viestinnän opintokokonaisuus (25 op). 

Koulutuksen sisältö

Oppiaineita mm. ovat:

 • Graafinen suunnittelu
 • Graafisen suunnittelun ohjelmat
 • Typografia
 • Digitaalinen julkaiseminen
 • Valokuvaus
 • Audiovisuaalinen editointi
 • Piirustus ja maalaus
 • Väri
 • Sommittelu

Esimerkkejä vapaaehtoisista lisäopinnoista:

 • Jooga
 • Kielikurssit
 • Viikottainen kuntosali
 • Pilates

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Visuaalisen viestinnän linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakeminen koulutukseen tapahtuu opiston kotisivuilla verkkohakulomakkeella.

Hakemukset käsitellään heti ja hakijalle ilmoitetaan tuloksesta kahden viikon sisällä hakemuksen saapumisesta. Hakijat valitaan hakemusjärjestyksessä – lähetä hakemuksesi ajoissa. Valinnoissa suositaan yli 18-vuotiaita. Voit kysellä mahdollisia vapaita paikkoja hakuajan jälkeenkin.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista. Kansanopistolinja ei johda tutkintoon, mutta antaa valmiuksia alan jatko-opintoihin.

Kustannukset

Koulutuksen kustannukset riippuvat koulutuksen kestosta ja mahdollisesta majoituksesta. Hintaan sisältyy opetus, ruokailut sekä majoitus opistolla maanantaista perjantaihin. Opistolle voi jäädä ilman erillistä korvausta myös viikonloppuisin, jos huoneita ei ole varattu ulkopuolisille majoittujille. Lisäksi tulee joitakin materiaalikustannuksia.

Kansanopisto-opiskeluun on mahdollista saada KELAn opintotukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Visuaalisen viestinnän linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen ja sitoutumaton visuaaliseen alaan painottunut kansanopisto. Opiskelijoita linjoilla on vuosittain noin 80. Opisto tarjoaa monipuolisen kampuksen, jossa voit asua, opiskella ja viettää tiivistä opiskelijaelämää, hyödyntäen opiston tiloja aamusta iltaan. Inkeroisten taajaman palvelut uimahallista kirjastoon ja kirpparista...


Lue lisää oppilaitoksesta Kymenlaakson Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kymenlaakson Opisto

Marintie 9
46900 Kouvola

 Näytä puhelinnumero
kymeopisto.com

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 12 arviointiin

Zanru
(5)
Vuosi Inkeroisissa uusia asioita opiskellessa oli oikein mukava! Asuntolassa oleminen oli mukavaa ja huonekaverin kanssa sai viettää monia hauskoja hetkiä. Monilla linjoilla oli hyvin samanhenkisiä ihmisiä, joten yhteistä tekemistä saimme järjestettyä helposti. Vuodesta jäi hyvä mieli ja suosittelen muillekin!
Jesse
(5)
En ikinä ole ollut varsinaisen hyvä tai helppo opiskelija, enkä varmasti ollut tälläkään kertaa mutta opistolla vietetty aika oli poikkeuksellisen mukavaa ja antoisaa aikaa jopa sellaiselle joka ei tavanomaisesti koe koulunkäyntia omaksi jutukseen. Liekö focus yksilökohtaisessa kehittymisessä tavallisten opinahjojen valmistumisprosenttistatistii...
Näytä kokonaan
til
(5)
Odotusten mukainen, tarjosi mitä hainkin.
Arvoinnit
Arvioinnit
(4,4)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 50 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Graafisen suunnittelun opiskelij...
Kymenlaakson Opisto

"Ilmapiiri oli aluksi tietty vähän jännittynyt, uusia ihmisiä, mutta nopeasti kaikki oppi olemaan ku kotonaan ja meininki oli rento. Kaikilla opettajilla oli jotain tarjottavaa, mutta jos joku pitää nostaa jakkaralle, niin Heikki ja sen Illustrator- ja Photaritunnit. Heikki on kävelevä Adoben käyttöohjekirja! Niin tuntuu olevan!"

Lue Pekan haastattelu opiskelusta graafisen suunnittelun linjalla.

Lue lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: