Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatustiede

Laajasalon opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Helsinki
Kansanopistot

Kasvatustiede

Kasvatustieteen linja

Kasvatustiede

Kasvatustieteen linja on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat perehtyä kasvatustieteeseen. Hyvän pohjan antaa ylioppilastutkinto tai vastaavat tiedot. 

Tavoitteena on antaa monipuolinen kuva ja käsitys kasvatusalan opinnoista ja suuntautumisvaihtoehdoista sekä valmiudet hakeutua jatko-opintoihin.

Opintojen sisältö

Lukuvuoden tavoitteena on, että jokainen opiskelija suorittaa kahden yliopistoaineen perusopinnot avoimessa yliopistossa ja pääsee opintovuoden jälkeen jatkamaan opintojaan yliopistossa valintakokeen kautta.

Yliopisto-opintojen lisäksi tehdään vierailuja ja kutsutaan kiinnostavia henkilöitä opistolle vierailemaan.

Voit valita avoimen yliopiston perusopintokokonaisuuksista (25 opintopistettä) kasvatustieteen ja erityispedagogiikan. Avoimen yliopiston opinnot voit suoraan hyväksi lukea opinnoissasi, kun pääset yliopistoon.

Huhtikuussa alkaa VAKAVA-valmennus joka tähtää opetusalan yliopistollisiin valintakokeisiin. Kurssilla on mahdollista valmistautua Helsingin, Jyväskylän, Lapin ja Turun yleisen kasvatustieteen koulutusohjelmiin sekä lisäksi kaikkiin muihin koulutusohjelmiin, jotka ovat mukana VAKAVA -yhteisvalinnassa.

Koulutuksen toteutus

Kaikki Laajasalon opiston järjestämä opetus on lähiopetusta. Ohjattua opetusta on keskimäärin viisi tuntia päivässä. Osa avoimen yliopiston opetuksesta järjestetään verkko-opetuksena. Saat opetusaikataulun aina hyvissä ajoin.

Laajasalon opisto antaa erinomaiset lähtökohdat kasvatustieteen opiskeluun. Sijainti meren rannalla ja lyhyt metromatka Helsingin keskustaan tarjoavat kätevät puitteet opiskelulle sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen retkiohjelman.

Hakeminen

Kasvatustieteen linja on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat perehtyä kasvatustieteeseen ja erityispedagogiikkaan, ovat kiinnostuneita opetusalan töistä, tahtovat tutustua vaihtoehtopedagogisiin suuntauksiin sekä osallistua tehokkaaseen valintakoevalmennukseen. Hyvän pohjan antaa ylioppilastutkinto tai vastaavat tiedot. Kasvatustieteen opintolinja sopii myös aikuisopiskelijoille esim. koulutusvapaan ajaksi.

Opintolinjalle valitaan pääsääntöisesti kaikki hakijat. Oma motivaatio on tärkein tie opinnoissa menestymiseen. Valintakoetta ei ole. Täytä hakemus ja tule mukaan.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista (kansanopisto-opinnot eivät valmista tutkintoon).

Kustannukset

Opiskelumaksu on 3610 euroa.

Opintomaksun voi maksaa kerralla tai pienemmissä erissä. Opintoihin voi hakea KELAn toisen asteen opintotukea eli opintorahaa, opintolainaa ja asumistukea. Toisen asteen opintotuki ei vähennä korkeakouluopintojen tukikuukausia.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatustiede? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laajasalon opisto

Laajasalon opisto

Monipuolinen opisto meren rannalla pääkaupunkiseudulla

Laajasalon opisto on maan johtava media-alan oppilaitos, jonka monipuoliset linjat antavat sinulle mahdollisuuden kehittyä alalla. Samalla opiskelijoita valmennetaan työelämää tai seuraavia opintoja varten. Media-alan ja toimittajien koulutus käynnistyi jo 70-luvulla, mutta nykyään opisto tunnetaan myös osaavana taiteiden talona. Opetusluokkien välineistö,...


Lue lisää oppilaitoksesta Laajasalon opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laajasalon opisto

Kuukiventie 6
00840 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.laajasalonopisto.fi

Arvioinnit

Kasvatustiede ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Kasvatustieteiden linja opettaja...
Laajasalon opisto

”Haluan tehdä työtä, jolla on merkitystä.”

Lue lisää
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ammatiksi eri-ikäisten kasvatus ja ohjaaminen

Tule opiskelijaksi Suomen Diakoniaopistoon! Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta valmistutaan joko lastenohjaajaksi tai nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi. Tutustu myös SDO:n muihin koulutuksiin!