Sivuston käyttötapa: Mobiili

Näyttelijäntaide II

Laajasalon opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Helsinki
Kansanopistot

Näyttelijäntaide II

Näyttelijäntyö II

Näyttelijäntaide II

Näyttelijäntyö II on syventävä vuosi joko näyttelijäntyö I jatkoksi tai samankaltaisen kansanopistolinjan käynneille tai vastaavat tiedot ja taidot omaavalle. Koulutus on tarkoitettu yli 18 vuotiaille.

Opiskelun intensiivisyyden vuoksi opiskelijalta vaaditaan sitoutumista opintoihin.

Tavoitteena on syventää näyttelijäntyön taitoja. Opintolinjan pääpainona on oman taiteilijaidentiteetin vahvistaminen ja teatterialan monipuolisuuden hahmottaminen ja ymmärtäminen. Opetus keskittyy ryhmätyöskentelyn lisäksi itsenäiseen työskentelyyn, jossa painotetaan omien vahvuuksien löytämistä ja heikkouksien tunnistamista.

Opintojen sisältö ja toteutus

Lukuvuoden aikana tutkitaan ja opiskellaan mm. fyysistä ilmaisua, akrobatiaa, musiikkiteatteria, tanssiteatteria, lastenteatteria, dramaturgiaa, teatterihistoriaa, puheoppia, improvisaatiota ja klovneriaa. Opintojen aikana valmistetaan esityksiä ja demoja ohjatusti, itsenäisesti ja ryhmissä.

Opetus on päiväopetusta, keskimäärin vähintään viisi opetustuntia arkipäivisin. Esitysten ja demojen aikaan on varauduttava ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn.

Näyttelijäntaide II -linja tekee yhteistyötä opiston muiden opintolinjojen kanssa. Teatterin tekemiseen tutustutaan myös käymällä katsomassa eri teattereiden harjoituksia ja esityksiä. Lastenteatterijaksolla yhteistyökumppaneina ovat päiväkodit ja tarhat.

Näyttelijäntyönlinja II ei ole ammattiin valmistava tutkinto. Opistovuoden jälkeen sinulla on monipuoliset mahdollisuudet pyrkiä teatterialan ammattiin johtaviin opintohin. Voit hyödyntää uutta osaamistasi ja kokemuksiasi missä tahansa ammatissa myöhemmin elämässäsi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Näyttelijäntaide II, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ilmoittautumalla valintakokeeseen sähköisellä lomakkeella opiston nettisivuilla. Valintakoe järjestetään kesäkuussa. 

Koulutukseen edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Yläikärajaa koulutukseen ei ole. Hakijan pohjakoulutuksena voi olla peruskoulu, lukio tai vastaavat tiedot.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista (kansanopisto-opinnot eivät valmista tutkintoon).

Kustannukset

Opiskelumaksu on 3610 euroa, joka maksetaan tyypillisesti kahdeksassa erässä. Koulutuksen hintaan sisältyy monipuolisen opetuksen lisäksi lounas opiston ravintolassa opiskelupäivinä sekä mahdollisuus osallistua opiston yhteisiin ja linjojen välisiin erilliskursseihin ja tapahtumiin. Meren rannalla sijaisevan opiston saunan ja uima-altaan käyttö on opiskelijoille veloituksetonta.

Opintoihin voi hakea Kelan myöntämää opintotukea. Opintotukeen kuuluvat opintoraha, asumislisä ja opintolainan valtiontakaus.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Näyttelijäntaide II? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laajasalon opisto

Laajasalon opisto

Monipuolinen opisto meren rannalla pääkaupunkiseudulla

Laajasalon opisto on maan johtava media-alan oppilaitos, jonka monipuoliset linjat antavat sinulle mahdollisuuden kehittyä alalla. Samalla opiskelijoita valmennetaan työelämää tai seuraavia opintoja varten. Media-alan ja toimittajien koulutus käynnistyi jo 70-luvulla, mutta nykyään opisto tunnetaan myös osaavana taiteiden talona. Opetusluokkien välineistö,...


Lue lisää oppilaitoksesta Laajasalon opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laajasalon opisto

Kuukiventie 6
00840 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.laajasalonopisto.fi

Arvioinnit

Näyttelijäntaide II ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Näyttelijäntyön linja opettajan ...
Laajasalon Opisto

”Koko ajan pitää laittaa itsensä likoon.”

Lue lisää
Näyttelijäntyön linja opettajan ...
Laajasalon opisto

”Kannattaa kokeilla!”

Lue lisää