Sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit LAB-ammattikorkeakoulu:sta

Keskiarvo: 3,8

Perustuu 4 arviointiin

miljöösuunnittelija
Mielenkiintoinen ja monipuolinen koulutus, opiskelu vaativaa. Antaa hyvät valmiudet työelämään. Joihinkin asioihin voitaisiin syventyä enemmänkin.
Eveliina
Suosittelen kansainvälisen liiketoiminnan opiskelua kaikille, aivan kaikille! Opin suunnattomasti eri kulttuurien välisistä eroista ja miten liiketoiminnassa nämä eroavasiuudet on otettava huomioon, jotta tulet menestymään. Tärkeää on myös kielten osaaminen pientenkin kultturierojen havaitsemiseksi. Näillä eväillä tulet pääsemään pitkälle!
opiskleija 25v.
Ensimmäinen opiskeluvuosi lähti käyntiin vauhdilla. En tiedä mitään toista ammattikorkeakoulua jossa ensimmäisen vuoden aikana tehdään yritysportfolio. Portfolio oli todella työläs ja usein teimme ryhmän kanssa iltaa saakka omaa portfoliotamme koululla, tekeminen kuitenkin kannatti. Hyvää koulussa on mm. laaja kurssitarjonta huonoa se että tiedo...
Näytä kokonaan
Kikka
Lahden Muotoiluinstituutti . Tosi hyvä opiskeluilmapiiri -henkevät opiskelutoverit ,opettajat mukana myös vapaalla . Tehtiin paljon yhdessä myös opinahjon ulkopuolella . Todella kiva opiskelupaikka ,vaikea päästä ,mutta jos uskoo itseensä pääsee sisään -jos on kykyjä .
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi