Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ensihoitajan muuntokoulutus sairaanhoitajille

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Lappeenranta
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Ensihoitajan muuntokoulutus sairaanhoitajille

Oletko valmis sairaanhoitaja (AMK), kätilö (AMK) tai terveydenhoitaja (AMK), joka on kiinnostunut hoitotyöstä akuuteissa tilanteissa? Näetkö itsesi osana moniammatillista tiimiä esimerkiksi päivystyspoliklinikalla? Vai olisiko haaveesi työskennellä hoitotason ensihoitajana ambulanssissa? LAB-ammattikorkeakoulun ensihoidon muuntokoulutus mahdollistaa sinulle unelmiesi toteutumisen.

Ensihoidon muuntokoulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa. Teoriaopinnot suoritetaan pääsääntöisesti verkossa ja harjoituksiin ja simulaatioihin painottuvia lähipäiviä Lappeenrannan kampuksella on noin kaksi kuukaudessa.

LAB-ammattikorkeakoulusta valmistuneena ensihoitajana olet ensihoidon asiantuntija. Teoreettisten opintojen lisäksi opiskeluusi kuuluu ensihoidon taitojen harjoittelua, joka toteutuu ammattikorkeakoulun oppimis- ja simulaatiotiloissa. Ensihoitajakoulutuksesta 18 op on ammatillista harjoittelua, joka suoritetaan ensihoidon yksiköissä.

Ensihoitajana autat äkillisesti sairastuneita ja kiireellistä hoitoa tarvitsevia potilaita sekä sairaalassa että sairaalan ulkopuolella. Tunnistat ja ennakoit potilaan henkeä uhkaavat tilanteet ja osaat toimia tilanteen edellyttämällä tavalla. Kiireettömillä ensihoitotehtävillä osaat arvioida potilaan palvelu- ja hoidontarpeen, suunnitella jatkohoidon ja ohjata potilasta tarkoituksenmukaisen avun piiriin. Ensihoitajan on osattava toimia hoitotilanteissa sekä itsenäisesti että osana hoitotiimiä. Työssä on oltava valmis tekemään itsenäisiä, tutkittuun tietoon ja hoito-ohjeisiin perustuvia päätöksiä. Ensihoitajana voit työskennellä myös tiimin johtajana. Työ vaatii paineensietokykyä sekä valmiutta toimia johdonmukaisesti myös vaikeissa ja yllättävissä tilanteissa. Lisäksi työssä tarvitaan hyvää fyysistä ja psyykkistä työkykyä.

LAB-ammattikorkeakoulun ensihoitajakoulutus on sitoutunut edistämään kestävän kehityksen tavoitteita toiminnassaan. Tavoitteena on, että LAB-ammattikorkeakoulusta valmistuu ensihoidon ammattilaisia, jotka osaavat toimia ammatissaan kestävän kehityksen tavoitteiden ja periaatteiden mukaisesti. Opintojesi aikana opit konkreettisesti tekemään kestävän kehityksen mukaisia päätöksiä ensihoidon ammattilaisena.

Tule rohkeasti mukaan edelläkävijöiden joukkoon!

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

ensihoitaja (amk)

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulussa voi opiskella sosiaali- ja terveysalaa, tekniikkaa, liiketaloutta, hotelli-, ravintola ja matkailualaa sekä muotoilua, taidetta ja visuaalista viestintää. LABin Muotoiluinstituutti jatkaa Lahden Muotoiluinstituutin ja Imatran taidekoulun pitkiä perinteitä. Lisäksi LAB-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaikille avoimia korkeakouluopintoja avoimessa AMK:ssa sekä täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia jo korkeakoulututkinnon suorittaneille.  LABilla on...


Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Kirkkokatu 27
15140 Lahti


Arvioinnit
Arvioinnit
Ensihoitajan muuntokoulutus sairaanhoitajille ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,7)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit