Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Kulttuuriala (ylempi AMK) | kuvataide

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Lappeenranta
Ylemmät AMK-tutkinnot

Kulttuuriala (ylempi AMK) | kuvataide

Kuvataiteen ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon lähtökohtana on henkilökohtaiseen näkemykseen perustuva, riippumaton taiteen tekeminen ja sen tutkiminen. Taiteellisen työskentelyn lisäksi koulutuksessa painotetaan taiteilijoiden valmiuksia tuoda omaa osaamistaan ja tuotantoaan esille sekä visuaalisesti, suullisesti että kirjallisesti. 

Opetus on monimuoto-opetusta, opinnot järjestetään etukäteen sovittuina ajankohtina, osittain kampuksella ja osittain verkossa. Ohjaus toteutetaan pääasiassa ryhmässä ja opiskelijan omaa taiteellista kehittymistä tukevat opettajatuutorit.

Opinnoissa syvennät omaa taiteellista ja teoreettista osaamistasi. Lisäksi saat valmiuksia tuoda omaa osaamistasi ja tuotantoasi esille.

Opinnäytetyö on henkilökohtainen taideprojekti, josta kirjoitetaan raportti. Kuvataiteen yhteisiä opinnäytetyönäyttelyitä on järjestetty viime vuosina esimerkiksi Forum Boxissa ja Kaapelitehtaalla Helsingissä. Opinnäytetyö voi olla muutakin kuin perinteinen taidenäyttely.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kuvataiteilija (ylempi AMK)

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulussa voi opiskella sosiaali- ja terveysalaa, tekniikkaa, liiketaloutta, hotelli-, ravintola ja matkailualaa sekä muotoilua, taidetta ja visuaalista viestintää. LABin Muotoiluinstituutti jatkaa Lahden Muotoiluinstituutin ja Imatran taidekoulun pitkiä perinteitä. Lisäksi LAB-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaikille avoimia korkeakouluopintoja avoimessa AMK:ssa sekä täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia jo korkeakoulututkinnon suorittaneille.  LABilla on...


Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Kirkkokatu 27
15140 Lahti


Arvioinnit
Arvioinnit
Kulttuuriala (ylempi AMK) | kuvataide ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,7)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opi itsesi elämässä eteenpäin

Kymenlaakson opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan eri­koistunut kansanopisto, jossa voit opiskella lukukauden tai lukuvuoden.