Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Medianomi (AMK) | valokuvaus | päivätoteutus

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Lahti
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Medianomi (AMK) | valokuvaus | päivätoteutus

Tavoite

Valokuvausta opiskelleena medianomina havainnoit, tulkitset ja rakennat todellisuutta kuvin.  Opinnot tarjoavat laajan ammatillisen pohjan valokuvauksessa ja videokuvauksessa. Opiskelija voi myös suuntautua valokuvataiteeseen tähdäten jatko-opintoihin. Media-alalla työpaikkasi voi olla esimerkiksi mediatalo, kustantamo tai viestintä- tai mainostoimisto. Monet valokuvaajat toimivat yrittäjinä. 

Koulutuksen sisältö

LAB-ammattikorkeakoulun valokuvauksen opinnoissa painottuvat havainnoiva ja dokumentaarinen lähestymistapa. Tulkitset ajan ilmiöitä ja luot kuvakertomuksille uudenlaisia esittämistapoja niin kuvataiteen kuin journalisminkin käyttöön. Saat opettajiltasi yksilöllistä ohjausta, jossa huomioidaan omat vahvuutesi. 

Opetus toteutetaan luovassa ja yhteisöllisessä oppimisympäristössä. Kampuksen tilat ja laitteet mahdollistavat monipuolisen ja ajanmukaisen oppimisen. Opiskelet usein erilaisissa opiskelijaryhmän projekteissa tai työelämähankkeissa, ja ensimmäinen työpaikka tai ensimmäiset asiakkaat löytyvät usein opiskelun aikana luotujen kontaktien kautta. 

Tarjoamme myös mahdollisuuden laajentaa ja syventää omaa osaamista vaihto-opintojaksolla ulkomaisissa yhteistyökorkeakouluissa. 

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Medianomi (AMK) | valokuvaus | päivätoteutus

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulussa voi opiskella sosiaali- ja terveysalaa, tekniikkaa, liiketaloutta, hotelli-, ravintola ja matkailualaa sekä muotoilua, taidetta ja visuaalista viestintää. LABin Muotoiluinstituutti jatkaa Lahden Muotoiluinstituutin ja Imatran taidekoulun pitkiä perinteitä. Lisäksi LAB-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaikille avoimia korkeakouluopintoja avoimessa AMK:ssa sekä täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia jo korkeakoulututkinnon suorittaneille.  LABilla on...


Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Kirkkokatu 27
15140 Lahti

Arvioinnit
Arvioinnit
Medianomi (AMK) | valokuvaus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,7)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: