Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Tradenomi | digitaaliset ratkaisut | YAMK

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2,5 vuotta
Ylemmät AMK-tutkinnot
Lahti, Lappeenranta
Alkavat koulutukset
Lahti
Syksyllä

Lappeenranta
Syksyllä

Tradenomi | digitaaliset ratkaisut | YAMK

Tavoite

Teknologian alati laajentuva läsnäolo muuttaa tuntemiamme aloja ja synnyttää jatkuvasti uusia toimenkuvia ja osaamistarpeita työelämässä. LAB-korkeakoulun neljän Digitaaliset ratkaisut -koulutuksen yhteisenä piirteenä on osaamisen uusintaminen muuttuvissa toimintaympäristöissä. Tällä ylempään ammattikorkeakoulututkintoon (YAMK) johtavalla koulutuksella saat uutta kykyä vastata työelämän muutoksiin ja haasteisiin. 

Tekniikan alalla koulutus keskittyy informaatioteknologian ja digitaalisuuden uusimpiin trendeihin. Tavoitteena on käyttää hyväksi IT:n luomia mahdollisuuksia yritystoiminnan ja teollisuuden edistämiseen. Ohjelma lisää data pipelinen ymmärrystä IoT:n, data-analytiikan ja koneoppimisen osalta sekä parantaa yhteistyötä eri IT-toimijoiden kesken.

Tutkinnon suoritettuasi kykenet toimimaan vaativissa asiantuntija-, kehittämis-, suunnittelu- ja johtamistehtävissä tai yrittäjänä.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu syventävistä ammattiopinnoista, joissa keskeisenä sisältönä on data-analytiikka ja koneoppiminen. Datan analysointi ja visualisointi tarjoaa eri organisaatioille modernin tavan toimia arvon tuottamiseksi. Koneoppimisen luokittelevat ja ennustavat menetelmät ovat portti tekoälyä hyödyntävään tulevaisuuden työhön.

Opetus toteutetaan monimuoto-opetuksena (lähiopetus, verkko-opiskelu, ryhmätyöt, itsenäinen työskentely) ja yhtä opintojaksoa kohden on enintään neljä kontaktipäivää. Virtuaaliopetusta hyödynnetään tehokkaasti: luontoja voi seurata etänä ja luennot tallennetaan mahdollisuuksien mukaan.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (YAMK) | digitaaliset ratkaisut

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulussa voi opiskella sosiaali- ja terveysalaa, tekniikkaa, liiketaloutta, hotelli-, ravintola ja matkailualaa sekä muotoilua, taidetta ja visuaalista viestintää. LABin Muotoiluinstituutti jatkaa Lahden Muotoiluinstituutin ja Imatran taidekoulun pitkiä perinteitä. Lisäksi LAB-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaikille avoimia korkeakouluopintoja avoimessa AMK:ssa sekä täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia jo korkeakoulututkinnon suorittaneille.  LABilla on...


Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Kirkkokatu 27
15140 Lahti


Arvioinnit

Tradenomi | digitaaliset ratkaisut | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: