Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kuvataidelinja

Lahden kansanopisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Kyllä
   
Päiväopinnot
Lahti
Kansanopistot

Kuvataidelinja

Kuvataidelinja, Lahden kansanopisto

Kuvataidelinja

Lahden kansanopiston kuvataidelinja on osa Visuaaliset taiteet I -koulutusta, jossa opiskellaan visuaalisen alan ja muotoilun perusaineita: piirustusta, sommittelua ja värioppia sekä plastista sommittelua. Lisäksi perehdytään visuaaliseen kulttuuriin.

Kuvataiteen suuntautumisvaihtoehdossa opiskelija syventää taitojaan piirustuksessa, maalauksessa ja plastisessa sommittelussa. Opetusohjelmaan kuuluu myös esim. grafiikkaa, valokuvausta ja videoilmaisua sekä muita vuosittain vaihtuvia taiteen lyhytkursseja. Opiskelu kehittää opiskelijan kokonaisvaltaista taiteellista näkemystä ja ilmaisukykyä sekä valmistaa muotoilualan ja visuaalisten alojen jatko-opintoihin. Opintoihin sisältyy teoriaa ja käytännön työskentelyä.

Oppiaineita ovat mm.:

  • piirustus
  • maalaus
  • kuvanveisto
  • taidegrafiikka
  • värioppi
  • sommittelu
  • valokuvaus

Korkeakouluopintoihin tähtäävä opiskelija voi kansanopisto-opiskelun yhteydessä suorittaa avoimen korkeakoulun kursseja muotoiluun ja taiteisiin liittyvissä aineissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuvataidelinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake oppilaitoksen kotisivuilla. 

Tutkinto / todistus

Kansanopistokoulutus

Kustannukset

Opiskelu kansanopistolinjalla on maksullista. Se oikeuttaa hakemaan KELAn opintotukea. Kysy lisätietoa opintomaksuista Lahden kansanopistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuvataidelinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Lahden kansanopisto

Lahden kansanopisto

Lahden kansanopisto

Lahden kansanopiston koulutustarjonta on laaja. Lukuvuoden kestävillä opintolinjoilla voit opiskella muun muassa teatteria, visuaalisia taiteita ja viestintää sekä psykologiaa ja kasvatusalaa. Lahden kansanopisto järjestää myös Suomen kieleen ja kulttuuriin perehdyttäviä koulutuksia nuorille maahanmuuttajille sekä ammattitutkintoon valmistavat perhepäivähoitajan sekä koulunkäynnin ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Lahden kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lahden kansanopisto

Harjukatu 46
15100 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.lahdenkansanopisto.fi

Arvioinnit

Onnenonkija
          (2)
Lahden kansanopiston tarjoama kuvataidelinja mahdollistaa perehtymisen eri taiteenaloihin ja taiteelliseen työskentelyyn, sekä tarjoaa apua taiteenalan jatko-opintoihin hakuun. Itse kehityin vuoden aikana paljon ja muutamat vaihtuvat opettajat ja kurssit tarjosivat minulle uutta näkemystä omaan tekemiseni. Haaveenani on ja oli työskennellä kuvat...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Kuvataidelinja
Arvioinnit
          (2,0)
Perustuu 1 arviointiin