Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Visuaalinen viestintä

Vapaa akatemia
Yhteenveto
1 vuosi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: 3.8.2020
   
Päiväopinnot
Lahti
Kansanopistot
Visuaalisen viestinnän opinnot

Visuaalinen viestintä

Valokuvaukseen ja videokuvaukseen keskittyvä monipuolinen opintokokonaisuus sopii paitsi korkeakoulututkintoon tähtääville myös ammatillisen osaamisen täydentäjille sekä tavoitteellisesti työskenteleville ja omien julkaisujensa kehittämisestä kiinnostuneille tubettajille, vloggaajille ja muille harrastajakuvaajille.

Visuaalisen viestinnän koulutuksen sisältö

Visuaalisen viestinnän alalla opintojen pääpaino on videotuotannossa, liikkuvassa kuvassa, valokuvauksen perusteissa, valaisussa, äänessä, editoinnissa, kuvankäsittelyssä sekä näihin liittyvissä käytännön harjoitteluissa. Lisäksi opiskellaan visuaalisen alan historiaa ja kulttuuria. Koulutukseen sisältyy myös vuoden mittaan vaihtuvia taiteiden yhteisiä kursseja.

Vapaa akatemia tarjoaa opiskelijoilleen asiantuntijoiden opetusta, ohjausta ja tukea. Ohjatun opiskelun lisäksi koulutus sisältää runsaasti itsenäistä työskentelyä, johon akatemia tarjoaa työtilat ja välineet sopimuksen mukaan myös iltaisin. Mahdollisuudet joustavaan omaehtoiseen työskentelyyn ovat erinomaiset.

Visuaalinen viestintä osana taidekoulutusta

Visuaalista viestintää opiskellaan taiteiden koulutuskokonaisuudessa, jossa yhteisinä opintoina on mm. piirustusta, sommittelua, värihahmotusta ja typografiaa. Yhteisillä opintojaksoilla ja alojen keskinäisissä työpajoissa verkostoidut muiden taideopiskelijoiden kanssa ja saat tilaisuuden perehtyä laaja-alaisesti visuaalisen kulttuurin monimuotoisuuteen ja kokeilla sinulle ominaisten taiteenalojen ohessa myös muiden alojen menetelmiä, tekniikkoja ja materiaaleja.

Visuaalisen viestinnän opiskelijat voivat suorittaa lukuvuoden aikana visuaalisen alan ja taidehistorian avoimen korkeakoulun kursseja. Nämä opinnot voi myöhemmin hyväksyttää osaksi korkeakoulututkintoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Visuaalinen viestintä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen verkkosivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Koulutukseen hakeutuvalla tulee olla käytössään oma digitaalinen järjestelmäkamera.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu kansanopistolinjalla on maksullista. Se oikeuttaa hakemaan KELAn opintotukea. Kysy lisätietoa opintomaksuista Vapaasta akatemiasta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Visuaalinen viestintä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vapaa akatemia

Vapaa akatemia

Vapaa akatemia

Vapaa akatemia on ensisijaisesti yliopistoon ja ammattikorkeakouluun tähtäävien nuorten aikuisten koulu. Akatemiassa voit opiskella taiteita, teatteria sekä kasvatustieteitä ja psykologiaa. Lukuvuoden mittaiset koulutukset antavat valmiuksia ja varmuutta tutkintotavoitteisiin opintoihin aikovalle. Opiskelu oikeuttaa opintotukeen muttei vähennä tukikuukausia tutkintotavoitteisesta opiskelusta. Vapaa akatemia...


Lue lisää oppilaitoksesta Vapaa akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vapaa akatemia

Sammonkatu 8
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.lahdenkansanopisto.fi

Arvioinnit

Visuaalinen viestintä ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: