Sivuston käyttötapa: Mobiili

Musiikkiteatterikoulutus

Länsi-Suomen opisto
Yhteenveto
9 kuukautta
   
Huittinen
Kansanopistot

Video

Länsi-Suomen opiston päivä koostuu taide- tiede- ja kieliopinnoista!

Musiikkiteatterikoulutus

Länsi-Suomen opiston musiikkiteatterikoulutuksessa opit näyttelijäntyötä, laulua ja tanssia alan ammattilaisten johdolla.

Koulutus on suunnattu kaikille musiikkiteatterin tekemisestä kiinnostuneille, joilla on halu heittäytyä luovaan työskentelyyn ja itsensä kehittämiseen. Alaikäraja koulutuksessaa on 18 vuotta (opintojen alkaessa 31.8.2021), yläikärajaa ei ole.

Olet tervetullut ilmaisemaan itseäsi, hae rohkeasti mukaan!

Tähtäätkö teatterialan oppilaitokseen tai haaveiletko työstä teatterin ja musiikin parissa? Tai etsitkö uutta suuntaa elämällesi ja haluat panostaa itseilmaisun taitoihin?

Länsi-Suomen opiston musiikkiteatterikoulutuksesta saat työkaluja ilmaisuun, kommunikointiin ja muuttuvassa tilanteessa reagoimiseen myös muilla aloilla.
Koulutus valmistaa sinua teatterialan jatko-opintoihin ja työllistymiseen alalla. Koulutuksessa saat käsityksen musiikkiteatterin tekemiseen vaadittavista perusasioista. Koulutuksen keskeiset sisällöt muodostuvat kolmikannasta, jossa oppiaineina ovat näyttelijäntyö, musiikki ja liike. Toteutuksessa etenemme näyttelijäntyö edellä.

Länsi-Suomen opiston Musiikkiteatterikoulutus kerryttää 5 op Tampereen ammattikorkeakoulun musiikkiteatteriin painottuvan, Muusikko (AMK) -tutkintoon johtavan koulutuksen opintoja. Opinnot ovat sisällytettävissä TAMK:n kurssiin Näyttelijäntyö ja tanssi 1.

Musiikkiteatterikoulutuksen keskeisiä sisältöjä

 • Näyttelijäntyö
 • Kohtaustyöskentely
 • Monologit, dialogit ja laulutekstit
 • Musiikkiteatteriproduktio
 • Fyysinen ilmaisu
 • Teatterimusiikki
 • Yhteislaulu ja äänenmuodostus
 • Tanssi ja liike
 • Naamionäytteleminen
 • Teatteritietämys

Musiikkiteatteria opiskellessasi

 • Opit vuorovaikutustaitoja
 • Opit ryhmässä olemista ja ryhmädynamiikkaa
 • Perehdyt statusasioihin
 • Opit luottamaan hetken tuottamiin ratkaisuihin
 • Itsetuntemuksesi lisääntyy ja identiteettisi vahvistuu
 • Edistät yleisiä valmiuksiasi työelämään

Koulutuksen aikataulu ja toteutus

Opetus musiikkiteatterikoulutuksessa on täysipäiväistä ja opiskelijalta edellytetään myös itsenäistä tehtävien suorittamista. Opiskelu tapahtuu pääosin arkipäivisin maanantaista perjantaihin ja lähiopetusta on keskimäärin 25 tuntia viikossa. Koulutuksen opettajat ovat kokeneita musiikkiteatterin ammattilaisia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Musiikkiteatterikoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella 7.6.2021 mennessä. Tämän lisäksi hakijan tulee kirjoittaa vapaamuotoinen kuvaus musiikki-, teatteri- ja tanssiharrastuneisuude (max. pituus 2 sivua), joka toimitetaan Musiikkiteatterilinjan vastuuopettajalle. 

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Hinta alk. 3850 € (sis. opetus, aamiainen ja lounas opetuspäivinä) - Opiskelu on päätoimista ja oikeuttaa opintotukeen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Musiikkiteatterikoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Länsi-Suomen opisto

Länsi-Suomen opisto

Länsi-Suomen opisto on Huittisissa sijaitseva kieli- ja taidepainotteinen kansanopisto, joka korostaa toiminnassaan kansainvälisyyttä. Opisto toimii yhteistyössä Turun yliopiston, Itä-Suomen yliopiston, Jyväskylän yliopiston, Oulun yliopiston, Teatterikorkeakoulun, Oulun ammattikorkeakoulun ja eri ulkomaisten oppilaitosten kanssa. Akateemiset opinnot ja ulkomaan harjoittelujaksot voi siis aloittaa jo opistovuoden aikana....


Lue lisää oppilaitoksesta Länsi-Suomen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Länsi-Suomen opisto

Aino Voipion tie 30
32700 Huittinen

 Näytä puhelinnumero
lansisuomenopisto.fi

Arvioinnit
Musiikkiteatterikoulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Musiikkiteatterikoulutus täytä seuraavat tiedot: