Sivuston käyttötapa: Mobiili

Teollisuuden verkostojohtaminen | YAMK

Lapin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Kemi
Ylemmät AMK-tutkinnot

Teollisuuden verkostojohtaminen | YAMK

Tavoite

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto on työelämän jatkotutkinto, joka antaa valmiudet toimia työelämän kehittäjänä vaativissa asiantuntijatehtävissä ja esimiestyössä. Hakijoilta edellytetään työelämäkokemusta tullakseen valituksi koulutukseen.

Teollisuuden verkostojohtamisen koulutuksen koulutus on suunniteltu yritysten ja organisaatioiden asiantuntijoiden ja esimiesten osaamisen kohottamiseen ja vastaamaan työelämän muuttuviin tarpeisiin. Koulutus profiloituu verkostoituvissa teollisissa organisaatioissa tarvittavan johtamisen koulutukseen. Koulutuksen tavoitteena on valmentaa teollisuusyrityksiin osaajia, jotka kykenevät omalla asiantuntemuksellaan kehittämään organisaatioiden toimintaa muuttuvissa olosuhteissa niiden kilpailukykyä tukevasti.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu kaikille Lapin ammattikorkeakoulun ylemmille ammattikorkeakoulututkinnoille yhteisistä syventävistä opinnoista, koulutuskohtaisista syventävistä opinnoista, vapaasti valittavista opinnoista ja opinnäytetyöstä

Lähiopetusta on kaksi tai kolme arkipäivää kuukaudessa. Lähipäivien lisäksi opiskelussa käytetään useita erilaisia verkkoympäristöjä (mm. GSuite, Moodle), joiden kautta opiskelua ohjataan aktiivisesti. Keskeistä opiskelussa on myös yhteistyö muiden Lapin ammattikorkeakoulun ylempien koulutusten opiskelijoiden kanssa. Lapin ammattikorkeakoulun YAMK-koulutukset ovat osa YAMK-osaamisryhmää, jonka tavoitteena on lisätä opintojen poikkialaisuutta eri tavoin sekä viedä eteenpäin YAMK-tutkintojen tuoman osaamista aluetta ja yrityksiä palvelevaksi. Tätä tavoitetta tukevat opintoihin sisältyvät poikkialaiset opinnot, joiden yhteydessä perehdytään Lapin ammattikorkeakoulun strategisiin painotuksiin, toimintaympäristön tuntemiseen, osaamisen kehittämiseen sekä työelämän kehittämisen menetelmiin.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (YAMK)

Lapin ammattikorkeakoulu

Lapin ammattikorkeakoulu

Lapin ammattikorkeakoulu

Lapin ammattikorkeakoulussa on kuusi koulutusalaa joita johdetaan ja kehitetään neljänä osaamisalakokonaisuutena. Lapin AMKin toiminta perustuu luotettavuuteen, ennakkoluulottomuuteen ja yhteisöllisyyteen. Osaamisalat: Hyvinvointipalveluiden osaamisala, hallinnollinen pääpaikka Rovaniemi Kaupan ja kulttuurin osaamisala, hallinnollinen pääpaikka Tornio Matkailupalveluiden osaamisala (MTI), hallinnollinen pääpaikka Rovaniemi Teollisuuden ja luonnonvarojen...


Lue lisää oppilaitoksesta Lapin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lapin ammattikorkeakoulu

Jokiväylä 11 C
96300 Rovaniemi


Arvioinnit

Teollisuuden verkostojohtaminen | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.