Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Liiketalouden koulutus | päivätoteutus

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Espoo, Hyvinkää
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Videoesittely

Liiketalouden koulutus | päivätoteutus

Liiketalouden koulutus

Liiketalouden koulutus

Liiketalouden koulutus on hyvin laaja-alainen koulutus, jossa pääset opiskelemaan työelämässä tarvittavia keskeisiä taitoja. Voit suunnata sijoittumistasi työelämään jo opintojen aikana omien mieltymysten, tavoitteiden ja unelmiesi mukaan.

Koulutus on suunniteltu niin, että siihen kuuluu kaikille pakollisia ns. ydinosaamisen opintoja ja sen lisäksi ns. täydentäviä opintoja. Täydentävillä opinnoilla tarkoitetaan sitä, että voit itse valita, mihin haluat tarkemmin syventyä. Täydentäviä opintoja voivat olla opintojaksot, mutta myös työharjoittelu ja tutkimuksellinen opinnäytetyö, jossa pääset kehittämään esim. jonkun yrityksen toimintaa.

Liiketalouden koulutuksen lähtökohtana on, että oppimiselle on erilaisia ratkaisuja opiskelijan elämäntilanteen mukaan. Laureassa on koulumaisia opintojaksoja, joissa opiskellaan luokkatilassa kampuksella, mutta enenevässä määrin osa opinnoista on verkossa ja osa projekteissa suoritettavia opintoja.

Koulutuksen aikana opiskelijat käyttävät samoja ohjelmia ja järjestelmiä kuin yrityksissä. Laureassa kokoontuu säännöllisesti työelämäpaneeli, jossa yrityskumppanit pääsevät rakentamaan koulutusta yhdessä Laurean kanssa. Yritykset ja organisaatiot kertovat mitkä taidot ja tiedot ovat milloinkin tärkeitä, jolloin asiat otetaan tutkinnon kehittämisessä huomioon. 

Liiketalouden koulutukseen kuuluu kaksi harjoittelujaksoa, jotka kestävät 3 kk. Harjoittelun voi tehdä myös yhdessä pätkässä, jos haluaa. Yritykset ja organisaatiot tarjoavat Laurealle harjoittelu- ja työpaikkoja, mutta voit myös itse etsiä oman harjoittelupaikan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketalouden koulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketalouden koulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu on Uudellamaalla sijaitsevat ammattikorkeakoulu, jolla on kuusi kampusta: Tikkurila, Hyvinkää, Lohja, Porvoo sekä Leppävaara ja Otaniemi Espoossa. Kampuksilla opiskelee yhteensä lähes 8000 opiskelijaa 20 AMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja 7 englanniksi – sekä 16 YAMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Liiketalouden koulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketalouden koulutus | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: