Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus | päivätoteutus

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Pituus: 3,5 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Aloitus: Tammikuussa
   
Opiskelumuoto: Päiväopinnot
Paikkakunta: Espoo
Koulutustyyppi: AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus | päivätoteutus

Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus

Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus

Matkailu- ja palveluliiketoiminnan restonomina osaat suunnitella, tuottaa ja kehittää kannattavia majoitus-, ravitsemis- sekä matkailualan palveluja asiakaslähtöisesti. Toimit tuloksellisesti ja vastuullisesti usein monikulttuurisessa ja kansainvälisessä työympäristössä.

Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutuksemme profiloituu palvelumuotoiluun. Laureassa erityistä on elintarvike- ja tuotekehitysosaaminen osana ruokapalveluosaamista sekä tapahtumapalveluosaaminen. Matkailuopinnoissa keskitymme palveluliiketoiminnan kehittämistyöhön.

Sinun on mahdollista syventää omaa ammatillista osaamistasi joko ruoka- ja ravitsemus,- tai tapahtumapalveluihin ja matkailuun. Matkailun opinnoissa kehität ja markkinoit matkailupalveluita yhteistyössä alueen yritysten kanssa. Ruokapalveluissa kehität asiakaskokemuksia elämyksellisesti. Tapahtumapalveluissa suunnittelet, toteutat ja kehität kannattavia, turvallisia ja asiakaslähtöisiä tapahtumia.

Koulutukseen kuuluu BarLaurean oppimisympäristössä tapahtuvaa käytännön osaamisen harjoittelua. BarLaurea on opetusravintola, jossa vaalitaan käytännönläheisyyttä ja jossa keskiössä on lähialueen luomuruoka.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu

» Laurea somessa

Laurea toimii kuudella kampuksella Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessä, Porvoossa sekä Tikkurilassa. Koulutamme tulevaisuuden ammattilaisia kymmenessä suomenkielisessä ja kuudessa englanninkielisessä AMK-koulutuksessa. Lisäksi meillä voi jatko-opiskella ylemmän AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. Meillä Laureassa opiskelu painottuu aitoihin työelämäprojekteihin ja -toimeksiantoihin, mikä tarkoittaa sitä,...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Arvioinnit

Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.