Sivuston käyttötapa: Mobiili

Palveluelämysten tuottamisen ja kehittämisen koulutus | päivätoteutus

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Espoo
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Palveluelämysten tuottamisen ja kehittämisen koulutus | päivätoteutus

Palveluelämysten tuottamisen ja kehittämisen koulutus

Palveluelämysten tuottamisen ja kehittämisen koulutus

Palveluelämyksen tuottajana ja kehittäjänä tunnet asiakaspalvelun ja vieraanvaraisen asiakaspalveluprosessin. Toimit tuloksellisesti ja vastuullisesti monikulttuurisessa ja usein kansainvälisessä työympäristössä.

Palveluelämysten tuottamisen ja kehittämisen koulutuksessa valitset itsellesi sopivan yhdistelmän food service-, tapahtumapalvelu- ja/tai matkailuopintoja.

Food service -opinnoissa tuotetaan ruokatapahtumia ja kehitetään ruokapalveluja. Ruokaosaamisen opinnoissa painottuvat erityisesti elämyksellisen asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Tapahtumapalveluopinnoissa muotoillaan puolestaan elämyksellisiä palveluja asiakkaille. Palveluita kehitetään tiiviissä yhteistyössä alan yritysten kanssa aidoissa työympäristöissä.

Matkailuopinnoissa kehitetään ja markkinoidaan matkailupalveluita yhteistyössä alueen yritysten kanssa. Matkailun opinnot tarjoavat läpileikkauksen alan palveluista ja mahdollisuuksista, toimijoista ja rooleista.

Koulutuksesta valmistuttuasi sinulla on laaja-alainen majoitus- ravitsemis- ja ohjelmapalveluiden tuntemus. Palveluelämyksen tuottajana tunnet asiakaspalvelun ja vieraanvaraisen asiakaspalveluprosessin. Toimit tuloksellisesti ja vastuullisesti monikulttuurisessa ja usein kansainvälisessä työympäristössä.

Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutukseen kuuluu 30 op työharjoittelua. Työharjoittelun kesto on yhteensä 3 kk, ja sen voi suorittaa joko yhdessä tai kahdessa eri harjoittelussa. Voit valita harjoittelupaikan oman kiinnostuksesi mukaan ruoka-, tapahtuma- tai matkailupalvelualalta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palveluelämysten tuottamisen ja kehittämisen koulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palveluelämysten tuottamisen ja kehittämisen koulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

» Laurea somessa

Laurea toimii kuudella kampuksella Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessä, Porvoossa sekä Tikkurilassa. Laurea kouluttaa tulevaisuuden ammattilaisia kymmenessä suomenkielisessä ja kuudessa englanninkielisessä AMK-koulutuksessa. Lisäksi oppilaitoksessa voi opiskella jatko-opiskella ylemmän AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. Laureassa opiskelu painottuu aitoihin työelämäprojekteihin ja -toimeksiantoihin, mikä tarkoittaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Palveluelämysten tuottamisen ja kehittämisen koulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Palveluelämysten tuottamisen ja kehittämisen koulutus | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: