Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Sairaanhoitajakoulutus | päivätoteutus

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Hyvinkää, Vantaa
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Videoesittely

Sairaanhoitajakoulutus | päivätoteutus

Sairaanhoitajakoulutus

Sairaanhoitajakoulutus

Sairaanhoitajakoulutuksen alussa käydään läpi perusasiat potilaan kohtaamisesta ja hoitamisesta. Lisäksi opiskellaan voinnin perusseurantaa. Opintoihin kuuluu käytännön harjoituksia siitä, miten asiakasta eli potilasta autetaan.

Perusasioiden oppimisen jälkeen opintoihin kuuluu pitkäaikaissairauksien ja kansantautien hoitoa, kuten sydänsairaudet, syöpä, diabetes ja aivoverenkiertohäiriöt. Potilaan kokonaistilanteen hoitoa opiskellaan moniammatillisessa hoitotyössä, joka kattaa esimerkiksi lääketieteellisen hoidon ja sosiaalialan antaman tuen. 

Sairaanhoitajaopintoihin kuuluu myös kirurginen hoitotyö, mielenterveystyö, päihde-, kriisi- ja akuuttihoitotyö. Kirurgisen prosessin eri vaiheet käydään läpi. Hoitotyö vaikeutuu mitä pidemmälle opinnoissa mennään. Loppuvaiheessa opintoja mukaan tulevat hoitotyön johtaminen, yrittäjyys ja palvelujen kehittäminen sekä vakavasti sairastuneiden potilaiden hoito. Opintojen loppuvaiheessa tehdään myös opinnäytetyö, ja työelämää kehittävä projekti.

Jatko-opinnot ja työllistyminen

Sairaanhoitajana työskenneltyäsi voit hakea suorittamaan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa tai hakeutua lukemaan yliopistoon terveystieteitä. Voit opiskella siellä hallinnollisia asioita tai kouluttautua vaikka opettajaksi. Sinulla on myös mahdollisuus sairaanhoitajalle suunnattuun täydennyskoulutukseen.

Suomalaista sairaanhoitajakoulutusta pidetään korkeatasoisena ja siksi se on hyvin suosittu ja arvostettu ulkomailla. Tutkinto on suoraan kelvollinen EU:n alueella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sairaanhoitajakoulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitajakoulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu on Uudellamaalla sijaitsevat ammattikorkeakoulu, jolla on kuusi kampusta: Tikkurila, Hyvinkää, Lohja, Porvoo sekä Leppävaara ja Otaniemi Espoossa. Kampuksilla opiskelee yhteensä lähes 8000 opiskelijaa 20 AMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja 7 englanniksi – sekä 16 YAMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Sairaanhoitajakoulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Startti hyvinvoinnin osaajaksi

Perehdy terveyden, liikunnan ja hyvinvoinnin teemoihin ja valmenna itsesi valintakoekuntoon Lahdessa! Suorita terveystieteiden perusopinnot päätoimisesti.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sairaanhoitajakoulutus | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: