✨ Korkeakoulujen yhteishaku päättyy to 30.3. klo 15! ✨ Katso haussa olevat yliopisto- ja AMK-koulutukset 

Sosiaalialan käytäntöjen asiakaslähtöisen kehittämisen koulutus | YAMK | päivätoteutus

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5–2,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Vantaa
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaalialan käytäntöjen asiakaslähtöisen kehittämisen koulutus | YAMK | päivätoteutus

Sosiaalialan käytäntöjen asiakaslähtöisen kehittämisen koulutus

Koulutus soveltuu sosiaalialan eri osa-alueiden ja sosiaalialan lähialueiden toimijoille, jotka haluavat kehittää osaamistaan. Koulutus parantaa taitoja sosiaalialan ja sen lähialojen asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Lisäksi saadaan valmiuksia sosiaalipalveluiden johtamiseen sekä käytännön asiakastyön kehittämiseen. Koulutuksen keskeisenä näkökulmana on kansalaisten osallisuuden vahvistaminen.

Koulutuksen sisältö

Sosiaalialan käytäntöjen asiakaslähtöisen kehittämisen koulutus muodostuu pakollisesta ydinosaamisen moduulista (30 op), täydentävän osaamisen opintojaksoista (30 op) ja opinnäytetyöstä (30 op). 

Koulutuksen ydinosaaminen (30 op) koostuu sosiaalialan kehittämiseen ja johtamiseen liittyvistä sekä sosiaalialan asiantuntijuuteen liittyvistä opinnoista. Sosiaalialan johtamisopinnoissa korostuu yleisten johtamisen teorioiden, henkilöstöjohtamisen ja työhyvinvoinnin kysymysten ohella myös sosiaalialan arvopohja, ulkoistettujen sosiaalipalvelujen johtaminen sekä kilpailutuksen kysymykset. Kehittämisopinnoissa painottuu sosiaalityön käytäntötutkimuksen näkökulma ja asiakaslähtöisen kehittämisen menetelmät.

Voit syventää ja laajentaa osaamistasi vapaavalintaisilla täydentävillä opintojaksoilla. Opintojakso on jaoteltu moduuleihin, mutta voit vapaasi koostaa oman opintopolkusi opintojaksoista. Vapaasti valittavia opintoja voit ottaa myös toisten koulutusten ydinopinnoista. Täydentävän osaamisen moduuleja tarjotaan Laurean Leppävaaran ja Tikkurilan kampuksilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaalialan käytäntöjen asiakaslähtöisen kehittämisen koulutus | YAMK | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Koulutukseen voi hakeutua sosionomi (AMK) tutkinnon suorittaneet. Käytössä harkinnanvarainen valinta, jolloin pohjakoulutukseksi voidaan hyväksyä myös soveltuva sosiaalialan opistoasteen tutkinto.

 Lisäksi vaaditaan vähintään kahden vuoden soveltuva työkokemus korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen.

Tutkinto / todistus

Sosionomi (ylempi AMK), Master of Social Services

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaalialan käytäntöjen asiakaslähtöisen kehittämisen koulutus | YAMK | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu on Uudellamaalla sijaitsevat ammattikorkeakoulu, jolla on kuusi kampusta: Tikkurila, Hyvinkää, Lohja, Porvoo sekä Leppävaara ja Otaniemi Espoossa. Kampuksilla opiskelee yhteensä lähes 8000 opiskelijaa 20 AMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja 7 englanniksi sekä 17 YAMK-koulutuksessa – 14 suomeksi ja 3...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Sosiaalialan käytäntöjen asiakaslähtöisen kehittämisen koulutus | YAMK | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sosiaalialan käytäntöjen asiakaslähtöisen kehittämisen koulutus | YAMK | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: