Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tradenomi (AMK) | tietojenkäsittelyn koulutus | digitaalisten palvelujen kehittäminen | päivätoteutus

Laurea-ammattikorkeakoulu, paikassa Vantaa
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Tradenomi (AMK) | tietojenkäsittelyn koulutus | digitaalisten palvelujen kehittäminen | päivätoteutus

Tietojenkäsittelyn koulutus

Tietojenkäsittelyn koulutus Laureassa yhdistää käytännönläheisesti IT-alan osaamisen ja liiketaloudellisen näkökulman. Erityisesti opinnoissa keskitytään uusien digitaalisten palveluiden kehittämiseen asiakaskeskeisesti. Tietojenkäsittelyn tradenomin tutkinto antaa hyvät perusvalmiudet moniin työelämän tehtäviin.

Valinnaisten opintojen kautta voi erikoistua oman kiinnostuksen mukaan esimerkiksi web- ja mobiiliohjelmointiin, tietoturvaan tai digitaalisten palveluiden suunnitteluun.

Opintojen sisältö ja toteutus

Tietojenkäsittelyn opinnot alkavat tietotekniikan ja liiketalouden peruskäsitteiden haltuun ottamisella: ohjelmoinnin ja tietokantojen perusteita sekä yleistä osaamista laitteistoihin, tietoturvaan ja -verkkoihin liittyen. IT-opinnoissa tämä tarkoittaa myös luentoja, mutta koko ajan huomio kiinnitetään ennen kaikkea opitun teorian soveltamiseen käytännössä.

Liiketalouden perusteet pitävät sisällään muun muassa projektiosaamista, liiketoimintamahdollisuuksien ymmärtämistä, palvelumuotoilua ja markkinointia. 

Tietojenkäsittelyn opintoihin kuuluu työharjoittelua yhteensä 30 opintopisteen eli 5 kuukauden verran. Työharjoittelujakso on tärkeässä roolissa jokaisen opiskelijan oman urapolun rakentumisessa ja työllistymisessä. Harjoittelujakso ajoittuukin opintojen loppupuolelle, jolloin omaa suuntautumista on voinut pohjustaa valinnaisten opintojen kautta.

Sijoittuminen työelämään

IT-tradenomeille on monenlaisia työmahdollisuuksia tarjolla kaikilla toimialoilla. Tyypillisiä harjoittelupaikkoja ja ensimmäisiä työtehtäviä voivat olla esimerkiksi erilaiset suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät: web-suunnittelu, käyttöliittymäsuunnittelu, testaus, ylläpito- ja käytöntukitehtävät.Työnimike voi olla esimerkiksi järjestelmäasiantuntija, tietoturva-asiantuntija, web-suunnittelija, junior-ohjelmoija, UI/UX-suunnittelija tai ratkaisukonsultti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tradenomi (AMK) | tietojenkäsittelyn koulutus | digitaalisten palvelujen kehittäminen | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Vantaa
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (AMK) | tietojenkäsittelyn koulutus | digitaalisten palvelujen kehittäminen | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu
Ratatie 22
01300 Vantaa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu on Uudellamaalla sijaitsevat ammattikorkeakoulu, jolla on kuusi kampusta: Tikkurila, Hyvinkää, Lohja, Porvoo sekä Leppävaara ja Otaniemi Espoossa. Kampuksilla opiskelee yhteensä lähes 10 000 opiskelijaa 20 AMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja 7 englanniksi sekä 17 YAMK-koulutuksessa – 17 suomeksi ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu