Ylemmät AMK-tutkinnot

Tulevaisuussuuntautunut projektijohtaminen | YAMK | verkkototeutus

Pituus
1,5–2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Ei tiedossa
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
1,5–2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Ei tiedossa
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tulevaisuussuuntautunut projektijohtaminen | YAMK | verkkototeutus

Tulevaisuussuuntautunut projektijohtaminen | YAMK

Tulevaisuussuuntautuneen projektijohtamisen koulutuksessa saat valmiuksia työn, sisältöjen ja palvelujen uudistamiseen. Projektien johtaminen, tulevaisuuksien ennakointi ja palvelumuotoilu ovat keskeisiä toimintatapoja muutoksissa.

Koulutus liittyy kiinteästi tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan (TKI). Koulutus on suunnattu työelämän kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille, joiden tavoitteena on oppia projektijohtamista. Koulutuksessa opiskelijat hakevat ratkaisuja uudentyyppisiin ongelmiin ja kehittävät myös omassa toiminnassaan uusia järjestelmiä, palveluja, tuotteita ja ratkaisuja. 

Opintojen rakenne

Ylemmät AMK-koulutukset koostuvat pakollisista ydinosaamisen opinnoista (30 opintopistettä), vapaasti valittavista täydentävän osaamisen opinnoista (30 opintopistettä) sekä opinnäytetyöstä (30 opintopistettä.) Tutkinnon suorittaminen kestää keskimäärin 1,5-2,5 vuotta.

Ydin­osaa­mi­sen opinnot

Ydinosaamisen opinnot ovat koulutuskohtaisia ja ne ovat pakollisia kaikille koulutukseen osallistuville. Tulevaisuussuuntautuneen projektijohtamisen YAMK-koulutuksen ydinosaamisen opinnot koostuvat kahdesta moduulista:

  • Tulevaisuussuuntautunut projektijohtaminen
  • Palvelumuotoilu ja resilienssi

Tulevaisuussuuntautuneen projektijohtamisen opinnoissa perehdyt tulevaisuus- ja projektijohtamisen teorioihin ja menetelmiin. Opit toimintaympäristön monitorointia, tulevaisuustiedon tulkintaa ja vaihtoehtoisten skenaarioiden rakentamista. Projektinjohtamiseen perehdytään projektin elinkaaren vaiheiden mukaisesti ja vahvistetaan suunnittelun, toteuttamisen ja raportoinnin osaamista liittäen opinnot vahvasti käytännön tutkimus, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan.  

Palvelumuotoilun ja resilienssin opinnot suoritettuasi osaat soveltaa palvelumuotoilun teoriaa ja menetelmiä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan ympäristön aidoissa tilanteissa.  Resilienssin kehittäminen ja muutoksen ymmärtäminen toiminnan eri tasoilla auttaa kohtaamaan toimintaympäristöön ja toimijoihin liittyviä tilanteita.

Täy­den­tä­vät opinnot

Ydinopintojen lisäksi syvennät ja laajennat osaamistasi vapaasti valittavilla täydentävän osaamisen opinnoilla (30 opintopistettä), joita voit valita niin Leppävaaran kuin Tikkurilan kampuksilta.

Täydentävät opintojaksot on jaoteltu osaamisalueen mukaisesti neljään kokonaisuuteen:

  • tutkimus- ja kehittämisosaaminen
  • asiantuntijayhteisöjen johtaminen
  • käyttäjäkeskeisten ratkaisujen suunnitteluun
  • muu täydentävä osaaminen

Täydentävän osaamisen opinnot ovat yhteisiä kaikille Laurean YAMK-koulutuksille, joten pääset opintojen aikana verkostoitumaan myös muiden koulutusten ja muiden alojen osaajien kanssa. Täydentävän osaamisen opinnot voit valita itsenäisesti, joten voit vapaasti muotoilla oman yksilöllisen opintopolkusi näistä opintojaksoista.

Opinnäytetyön avulla osoitat pystyväsi tekemään itsenäisesti oman alasi kehittämistyötä sekä soveltamaan koulutuksen aikana hankkimaasi tutkimustietoutta ja kehittämismenetelmiä. Opinnäytetyö tehdään useimmiten omalle työnantajalle ja sen avulla kehitetään yrityksen toimintaa. Opinnäytetyö on mahdollista tehdä myös ilman toimeksiantajaa. Opinnäytetyön laajuus on 30 opintopistettä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tulevaisuussuuntautunut projektijohtaminen | YAMK | verkkototeutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Ei tiedossa

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Koulutukseen vaaditaan tradenomi (AMK) tai muu soveltuva korkeakoulututkinto tai opistotason tai ammatillisen korkea-asteen tutkinto. Lisäksi vaaditaan kahden vuoden työkokemus tutkinnon suorittamisen jälkeen

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK), Master of Business Administration

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tulevaisuussuuntautunut projektijohtaminen | YAMK | verkkototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu
Ratatie 22
01300 Vantaa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu on Uudellamaalla sijaitsevat ammattikorkeakoulu, jolla on kuusi kampusta: Tikkurila, Hyvinkää, Lohja, Porvoo sekä Leppävaara ja Otaniemi Espoossa. Kampuksilla opiskelee yhteensä lähes 10 000 opiskelijaa 20 AMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja 7 englanniksi sekä 17 YAMK-koulutuksessa – 17 suomeksi ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu