Sivuston käyttötapa: Mobiili

Voimavaraistavien työtapojen johtaminen ja kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla | monimuotototeutus

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5–2,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Espoo
Ylemmät AMK-tutkinnot

Voimavaraistavien työtapojen johtaminen ja kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla | monimuotototeutus

Voimavaraistavien työtapojen kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla

Voimavaraistavien työtapojen johtaminen ja kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla

Suomalaisen yhteiskunnan muutoksesta avautuvat haasteet, kuten työssä jaksaminen, lisääntyvät mielenterveyden häiriöt, masennus ja muut yksilöiden toimintakykyä haastavat tekijät luovat tarpeen kehittää hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn edistämiseen sekä sosiaaliseen kuntoutukseen voimavaralähtöisiä ja terapeuttisia työskentelytapoja.

Tämänkaltaisen työorientaation kehittäminen ja johtaminen edellyttävät myös työntekijöiden omia voimavaroja ja motivaatiota vahvistavan valmentavan työotteen omaksumista. Näiden taitojen kehittämisen ohella koulutus huomioi sote-palveluiden integraationäkökulman edistämällä sosiaali- ja terveysalan yhteisiä osaamisalueita asiakaslähtöisyydessä, eettisyydessä ja moniammatillisessa työskentelyotteessa.

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöille, jotka haluavat syventää menetelmällistä asiantuntijuuttaan sekä tutkimus-, kehittämis- ja johtamisvalmiuksiaan terveyden ja toimintakyvyn sekä sosiaalisen kuntoutuksen edistämisessä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen pakolliset ydinopinnot (30op) rakentuvat seuraavien teemojen ympärille:

  • Terveyden ja toimintakyvyn sekä sosiaalisen kuntoutuksen edistäminen monitieteisenä ja -alaisena työmuotona
  • Voimavaraistavat ja terapeuttiset menetelmät sosiaali- ja terveysalan eri toimintaympäristöissä
  • Terveyden ja toimintakyvyn edistämiseen liittyvien eettisten kysymysten analysointi asiakastyössä ja johtamisessa.
  • Terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen johtaminen, työnohjaus- ja tiimivalmennus
  • Tutkimus-. kehittämis- ja innovaatiotoiminta

Pakollisten opintojen ja opinnäytetyön (30op) lisäksi syvennät ja laajennat osaamistasi vapaasti valittavilla täydentävillä opinnoilla (30op), joita voit valita Leppävaaran ja Tikkurilan kampuksilta. Täydentävät opintojaksot on jaoteltu teemoittain: tutkimus- ja kehittämisosaaminen, asiantuntijayhteisöjen johtaminen ja käyttäjäkeskeisten ratkaisujen suunnittelu. Voit valita täydentäviä opintoja myös muiden koulutusten tarjonnasta.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina, joihin sisältyy kolme lähiopetuspäivää kuukaudessa, itsenäistä työskentelyä, verkko-opintoja sekä työelämään kiinnittyvä kehittämistehtävä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Voimavaraistavien työtapojen johtaminen ja kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Hakukelpoisuus:

  • Sairaanhoitaja (AMK), terveydenhoitaja (AMK), fysioterapeutti (AMK) tai sosionomi (AMK). Lisäksi vaaditaan vähintään kahden vuoden soveltuva työkokemus tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (YAMK), terveydenhoitaja (YAMK), fysioterapeutti (YAMK), sosionomi (YAMK)

Master of Health Care

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Voimavaraistavien työtapojen johtaminen ja kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

» Laurea somessa

Laurea toimii kuudella kampuksella Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessä, Porvoossa sekä Tikkurilassa. Laurea kouluttaa tulevaisuuden ammattilaisia kymmenessä suomenkielisessä ja kuudessa englanninkielisessä AMK-koulutuksessa. Lisäksi oppilaitoksessa voi opiskella jatko-opiskella ylemmän AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. Laureassa opiskelu painottuu aitoihin työelämäprojekteihin ja -toimeksiantoihin, mikä tarkoittaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Voimavaraistavien työtapojen johtaminen ja kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Voimavaraistavien työtapojen johtaminen ja kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: