Sivuston käyttötapa: Mobiili

LES MILLS BARRE™

Les Mills
Yhteenveto
2 päivää
Ammatillinen koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
400 EUR
27.11.2021

Verkossa
400 EUR
18.6.2022
barre-ohjaajakoulutus

LES MILLS BARRE™

Kouluttaudu LES MILLS BARRE™ -ohjaajaksi

LES MILLS BARRE™ on 30 minuutin balettivaikutteinen treeni, joka vahvistaa ja kiinteyttää koko kehoa. Koska tunneilla ei ole perinteistä balettitankoa asennon tukena, osallistujat pääsevät treenaamaan oman kehon tukivoimaa ja lihasten kannatusta.  Eleganttien ja ylväiden liikkeiden intensiteetti tekee treenistä yllättävän tehokkaan.

LES MILLS BARRE™ -ohjaajana sinulla on hyvä olla aiempaa kokemusta baletti-inspiroituneesta harjoittelusta.

Lataa Les Millsin esite

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa yhdistyvät teoria ja käytännön harjoitukset, joten pääset hiomaan suoritustekniikkaasi ja ohjaamistasi. Saat koulutuksen aikana molemmista yksilöllistä palautetta, mikä auttaa sinua kehittymään ohjaajana jo koulutuksen aikana. Koulutuksen aikana pidetään huoli siitä, että myös koulutuksen jälkeen sinulla on tarvittavat työkalut kehittyäksesi.

Les Mills -ohjaajan lisensiointi

Hyväksytyn peruskoulutuksen suorittamisen jälkeen voit alkaa ohjaamaan tunteja keskuksissa, joilla on kyseisen lajin lisenssi. Sinulla on kaksi kuukautta aikaa kuvata lisenssivideo ja lähettää se arvioitavaksi. Kun lisenssivideosi on läpäissyt arvioinnin, olet lisensoitu Les Mills -ohjaaja. Koska lisenssi on kansainvälinen, voit hakea töitä yli 20 000 lisensoidulta salilta 100 eri maasta.

Näin haet mukaan

Koulutus ei vaadi sinulta aiempaa kokemusta. On kuitenkin tärkeää huomioida, että koulutus on fyysisesti rankka. Sinun tulee siis olla fyysisesti hyvässä kunnossa ja on suositeltavaa, että olet osallistunut kyseisen lajin tunneille ennen koulutukseen osallistumista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta LES MILLS BARRE™, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

LES MILLS BARRE™-koulutukseen hakeutuminen ei vaadi aiempaa koulutusta, mutta on hyvä huomioida että Les Mills -peruskoulutus on fyysisesti vaativaa. Hakijoilta odotetaan hyvää yleiskuntoa ja kokemusta saman tyyppisestä harjoittelusta.

Tutkinto / todistus

Läpäistyn peruskoulutuksen ja lisenssivideon jälkeen saat kansainvälisen lisenssin. Les Mills -ohjaajana voit hakea töitä yli 20 000 lisensoidulta salilta 100 eri maasta.

Kustannukset

496€ sis.alv

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta LES MILLS BARRE™? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Les Mills

Kouluttaudu Les Mills -ohjaajaksi!

Haluatko luoda mieleenpainuvia treenielämyksiä ihmisille ympäri maailmaa? Kouluttautumalla Les Mills -ohjaajaksi sinulla on mahdollisuus hakea töitä yli 20 000 lisensoidulta salilta yli 100 eri maassa. Les Mills -ryhmäliikuntatunnit ovat koreografioituja konseptitunteja, jotka antavat osallistujille tehokkaan, turvallisen ja hauskan treenin, ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Les Mills ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Les Mills

Birger Jarlsgatan 57A
113 56 Stockholm

 Näytä puhelinnumero
www.lesmills.com


Arvioinnit
Arvioinnit
LES MILLS BARRE™ ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta LES MILLS BARRE™ täytä seuraavat tiedot: