Sivuston käyttötapa: Mobiili

Glion London

Glion Institute of Higher Education London

Lontoon kampuksellaan Glion tarjoaa kansainvälisen opiskelukokemuksen, jossa  Glionin maineikkat palveluliiketoiminnan koulutusohjelmat yhdistyvät Sveitsiläisiin käytännönläheisiin opetusmetodeihin ja työharjoitteluihin. Glion auttaa opiskelijoita pääsemään uran alkuun ja kehittymään ammattilaisiksi monipuolisella ja nopeasti kasvavalla alalla.

Glion Lontoon opetus järjestetään Roehamptonin yliopiston kampuksella. Opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää suuren yliopiston tiloja ja opiskelijapalveluita samalla kun he hyötyvät Glionin pienistä luokkako’oista ja vieraanvaraisesta ilmapiiristä. Opiskelijat voivat lisäksi hyödyntää mahdollisuutta siirtyä opiskelemaan Glionin kampukselle Sveitsiin.

Glion on rankattu kolmen maailman parhaan hotelli- ja ravintola-alan koulun joukkoon, ja oppilaitoksesta  valmistuukin alalla arvostettuja ammattilaisia.

Glionin Lontoon kampuksella opiskelijat pääsevät nauttimaan opiskelijaelämästä yhdessä Euroopan suurimmista kaupungeista. Kampus Roehamptonin yliopistolla tarjoaa majoitusta, ravintoloita, yöelämää ja urheilumahdollisuuksia vain 40 minuutin matkan päässä Lontoon keskustasta.  

Haluatko lisätietoa Glion Lontoon koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Glion Lontoon koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Glionille yhteydenottopyyntö englanniksi ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Want to know more about Glion London? Fill out the form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Yhteystiedot

Glion London

Holybourne Avenue
SW15 4JD Lontoo

 Näytä puhelinnumero
www.glion.edu

Ota yhteyttä

To order information from Glion London, please fill out the following information:

Arvioinnit

Glion London ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.