Sivuston käyttötapa: Mobiili

Glion Switzerland

Glion Institute of Higher Education Switzerland

Glion Institute of Higher Education (GIHE) on kansainvälinen oppilaitos, joka tarjoaa laajan valikoiman arvostettuja tutkintoja palveluliiketoiminnan ja tapahtumatuotannon alalla Sveitsissä, Lontoossa ja verkko-opintoina. Yli 50 vuoden kokemuksella Glion on saavuttanut maailmanlaajuisen maineen yhtenä maailman parhaista kansainväliselle uralle valmistavista palveluliiketoiminnan kouluista.

Glionin kampus Sveitsissä tarjoaa aidosti kansainvälisen oppimisympäristön. Opiskelijat tulevat yli 90 eri maasta ja heillä on mahdollisuus opiskella Sveitsin lisäksi Lontoossa tai verkko-opintoina. Opiskelijoilla on mahdollisuus suuntautua esimerkiksi rahoitukseen, markkinointiin, henkilöstöhallintoon, kestävään turismiin tai vaikkapa luksustuotteiden brändäykseen.  

Glion valmistaa opiskelijat työuralle nopeasti kasvavilla, asiakkaiden kokemuksiin perustuvilla palvelualoilla. Glionin opiskelijat ovat yleensä työllistyneet hyvin valmistuttuaan. Valmistuneet ovat jatkaneet työelämään esimerkiksi hotelleihin, ravintoloihin, risteilyaluksille, tapahtumatuotantoon, vapaa-ajan palveluihin tai urheilun ja viihteen pariin.

Haluatko lisätietoa Glion Switzerlandista?

Löydät lisätietoa Glion Switzerlandin koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Glionille yhteydenottopyyntö englanniksi ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Want to know more about Glion Switzerland? Fill out the form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Yhteystiedot

Glion Switzerland

Route de Glion 111
1823 Glion sur Montreux

 Näytä puhelinnumero
www.glion.edu


Ota yhteyttä

To order information from Glion Switzerland, please fill out the following information:

Arvioinnit

Glion Switzerland ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.