Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Kuvataidelinja

Limingan Taidekoulu
Yhteenveto
Opintotukikelpoinen
elokuu 2022
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Liminka
Kansanopistot
Kuvataidelinja

Kuvataidelinja

Kuvataidelinja – perustaitoja ja omaa tekemistä

Piirustus, maalaus, grafiikka ja kuvanveisto. Linja sopii kaikentasoisille ja opetusta sovelletaan opiskelijan taitojen mukaan. Perustekniikat opetellaan päivällä ohjatusti ja iltaisin ja viikonloppuisin voit keskittyä omien töiden tekemiseen. Työtiloissa on kaikki tarvittavat työkalut, paljon tilaa ja ovet aina auki.

Kuvataidelinjalta voit pyrkiä jatko-opintoihin tai siirtyä seuraavaksi vuodeksi syventäviin opintoihin opiston vapaalinjalle.

Maalauksessa

työskennellään pääasiassa öljyvärein ja akvarellein. Aiheita ovat mm. sommittelu, henkilökuva, mallin maalaus ja Albersin värioppi. Kuvallista ajattelua ja omaa taidenäkemystä kehitetään myös piirustustehtävien, erityisesti mallipiirustuksen, avulla. Työtiloissa on tilaa myös omille projekteille.

Kuvanveistossa

työskennellään pääasiassa saven ja kipsin parissa. Tehdään reliefi, muotoillaan malli ja opitaan muottien käyttöä ja valutekniikkaa. Lisäksi voi tehdä puuveistoa sekä opetella hitsausta, takomista ja voimatyökalujen käyttöä. Oman työn kurssilla yhdistellään eri tekniikoita ja toteutetaan mielikuvituksellisia veistoksia. Osana opetusta on lisäksi piirustus.

Grafiikka

on kaivertamalla (kupari/vaneri tms) ja painamalla tehtyä taidetta jossa kuvaa pystyy ’monistamaan’. Olennaista on piirtäminen ja oman piirustuskäsialan löytäminen. Lukuvuoden aikana opiskellaan metalligrafiikan puupiirroksen perusteet ja kokeillaan mahdollisuuksien mukaan taidegrafiikan uudempia tekniikoita.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuvataidelinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutuksiin haetaan Limingan taidekoulun omien sivujen kautta.

Kustannukset

Koulutuksen hinta muodostuu valitsemasi paketin mukaan. Edullisin on pelkkä opetus 2250 €/vuosi ja kallein 4500 € joka sisältää opetuksen, asumisen, lounaan, aamupalan ja kahvin. Muut vaihtoehdot ja tarkemmat tiedot löydät kotisivuiltamme. Maksu maksetaan kuukausierissä. Jos joudut keskeyttämään tai tulet jollekin yksittäiselle jaksolle, niin maksat toki vain niistä koulupäivistä jotka meillä olet.

Opintoihin voi hakea Kelalta toisen asteen opintotukea, eivätkä käyttämäsi opintotukikuukaudet vähennä myöhempiä opintotukikuukausiasi yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Kysy myös työvoimatoimistosta mahdollisuutta työmarkkinatuella opiskeluun.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuvataidelinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Limingan Taidekoulu

Limingan Taidekoulu

Limingan Taidekoulu on vapaa kansanopisto, jossa opiskelee vuosittain yli sata kaikenikäistä kuvataiteista, sarjakuvasta ja teatterista kiinnostunutta. Kaikki ovat tervetulleita – opiskelijat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Toimintamuotojamme ovat kokovuotiset linjat, avoin yliopisto ja lyhytkurssit. Opintoihin voi hakea Kelalta toisen asteen opintotukea, eivätkä käyttämäsi opintotukikuukaudet vähennä...


Lue lisää oppilaitoksesta Limingan Taidekoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Limingan Taidekoulu

Arvolankuja 1
91900 Liminka

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Kuvataidelinja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele itsesi onnelliseksi!

Kymenlaakson opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan erikoistunut kansanopisto, jossa voit opiskella lukukauden tai lukuvuoden.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kuvataidelinja täytä seuraavat tiedot: