Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammattitutkinnot
Ei arviointeja

Ajoneuvoalan ammattitutkinto | Työnjohdon osaamisala

Luksia, paikassa Vihti
Pituus
1 vuosi 6 kuukautta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1 vuosi 6 kuukautta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Ajoneuvoalan ammattitutkinto | Työnjohdon osaamisala

Auto

Ajoneuvoalan ammattitutkinnon, työnjohdon osaamisalan, suorittaneella on ajoneuvoalan työnjohdollisessa tehtävässä edellytettävä ammattitaito. Tutkinnon suorittanut osaa toimia työnjohtajana itsenäisesti ottamalla huomioon työssään ajoneuvoalaa säätelevät lait, asetukset ja määräykset. Työnjohtajana toimiessaan hän noudattaa hyvän esimiestyön ja johtamisen periaatteita. Hän osaa suunnitella ja organisoida oman vastuualueensa toimintaa ja resursseja laadukkaasti ja kustannustehokkaasti ja ottaa huomioon työturvallisuuden, riskienhallinnan ja inhimilliset tekijät. Tutkinnon suorittaneella on kokonaisnäkemys ajoneuvoalasta ja sen mahdollisuuksista sekä omasta työnjohdollisesta roolistaan ajoneuvoalan asiakaslähtöisten palvelujen toteuttajana.

Tutkinnon suorittaja voi suunnata osaamistaan Autoalan työnjohtajana toimiminen ja Asiakaspalvelutoimintojen suunnittelu ja organisointi -tutkinnon osien lisäksi Ajoneuvokorjaamon toimintojen organisointiin tai Ajoneuvo- tai varaosamyynnin toimintojen organisointiin tai omaan vastuualueeseen tai yritykseen keskeisesti kytkeytyvän Kehitystehtävän suunnitteluun. Tutkinnon suorittanut osaa toimia ajoneuvoalalla työnjohdollisessa tehtävässä kehittäen omia esimiestaitojaan. Valintojensa mukaisesti hän osaa suunnitella ja organisoida asiakaspalvelutoimintoja, organisoida ajoneuvokorjaamon tai ajoneuvo- tai varaosamyyntiä tai suunnitella toimintaa kehittävän kehitystehtävän.

Tutkinnon suorittanut voi toimia työntekijänä, toimihenkilönä, yrittäjänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana autoalan organisaatioissa ja yrityksissä. Tutkinnon suorittanut voi toimia työnjohtajana, hallityönjohtajana, myynnin työnjohtajana, varaosamyynnin työnjohtajana, tiiminvetäjänä tai ajoneuvoalan asiantuntija-, suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto | Työnjohdon osaamisala, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Ajoneuvoalan ammattitutkinto

Kustannukset

500e 

Osallistumismaksu peritään kokonaan, kun opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan. Osallistumismaksun voi maksaa myös erissä koulutuksen kuluessa. Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksella, jos sinulla on alan työpaikka. Oppisopimuskoulutuksessa ei peritä maksua.

Opiskelijan on hankittava omalla kustannuksellaan mm. oppikirjat ja muut opiskelutarvikkeet.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto | Työnjohdon osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Luksia sosiaalisessa mediassa