Sivuston käyttötapa: Mobiili

Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja

Luksia
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Nummela, Vihti
Ammatilliset perustutkinnot

Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja

Autonkuljettaja

Logistiikan perustutkinto, autonkuljettaja

Logistiikan perustutkinnon suorittanut osaa ja hallitsee ajoneuvon kuljettamisen ja ymmärtää turvallisen, taloudellisen ja ympäristöystävällisen toiminnan kuljetusalalla. Hän tuntee ajoneuvo- ja kuormankäsittelylaitteiden toimintaa ja pystyy tekemään niiden tavallisimmat huoltotoimenpiteet. Hän osaa käyttää erilaisia työkoneita.

Tutkinnon suorittanut hallitsee tieliikennesäädökset ja osaa toimia annettujen lakien ja säädösten mukaan. Hän suorittaa ADR-ajoluvan, työturvallisuuskortin, tieturva 1 -kortin sekä CE-luokan ajoluvan.

Koulutuksen sisältö

  • Kuljetusalan perustason ammattipätevyys
  • Kuorma-auton tavarakuljetusten hallinta
  • Kuorma-auton kuljetukset

Opiskelijaksi ei voida ottaa henkilöä, joka ei ole kykenevä opintoihin liittyviin käytännön tehtäviin tai työssäoppimiseen, jos opintoihin liittyvät turvallisuusvaatimukset sitä edellyttävät ja jos estettä ei voida kohtuullisin toimin poistaa. Henkilön terveydentilan tai toimintakyvyn osalta tulee arvioida mahdollisten sairauksien aiheuttamat rajoitteet ja sairauksien yksilöllinen hoitotilanne.

Autonkuljettaja työelämässä

Työtehtävät ovat kuljetusalan töitä. Kuorma-auton kuljettaja työskentelee erilaisten kuljetusalan työtehtävien parissa kuorma-auton kuljettajana ja työkoneen kuljettajana. Lisäksi työtehtävinä saattaa olla myös varastologistiikan, kaupanalan ja ajojärjestelijän työtehtävissä. Työ omassa kuljetusliikkeessä on myös mahdollista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Logistiikan perustutkinto, autonkuljettaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Luksia

Luksia

Ovatko työtehtäväsi muuttuneet, mietitkö ammatinvaihtoa, jäikö tutkintosi kesken tai pohditko yrittäjäksi ryhtymistä? Oletko juuri päättänyt peruskoulun ja etsit itsellesi ammattia, johon suuntautua? Vai haluatko kenties opiskella lisää lukion päätyttyä? Luksiassa voit opiskella monipuolisesti sekä päivä- että monimuoto-opintoina.  Monimuoto-opiskelu sopii kaikille – olit...


Lue lisää oppilaitoksesta Luksia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Luksia

Nummentie 6
08100 Lohja

 Näytä puhelinnumero
www.luksia.fi


Arvioinnit

Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Teknologialla rakennetaan tulevaisuutta

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden, kuten ilmastonmuutoksen, ratkaisemisessa. Haasteita ratkomaan tarvitaan parhaat osaajat!