Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | mediapalvelujen toteuttaja

Luksia
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Lohja
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Luksia Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä.

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | mediapalvelujen toteuttaja

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, mediapalvelujen toteuttaja

Tutkinnon suorittanut mediapalvelujen toteuttaja hallitsee teknisesti alalla tällä hetkellä käytössä olevat työkalut, kykenee seuraamaan alan muutoksia ja on valmis päivittämään osaamistaan alan kehityksen mukaan. Audiovisuaalisen viestinnän alalla on useita laajoja ammatteja ja ammattiryhmiä, siksi alalla tarvitaan sekä moniosaajia että erikoistuneita tietyn tekniikan tai taidon erityisosaajia.

Koulutuksen sisältö

Luksiassa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon tavoitteissa korostuu alan kaikille opiskelijoille laaja-alainen yhteinen perusosaaminen, joka opiskellaan pääsääntöisesti ensimmäisenä opiskeluvuotena. Toisen ja kolmannen vuoden ajan opiskelija suuntautuu toteutussuunnitelmasta valitsemiinsa valinnaisiin tutkinnon osiin.

Pakolliset tutkinnon osat ovat:

  • Media-alalla toimiminen
  • Mediamateriaalien tekeminen
  • Audiovisuaalinen tuotanto

Oppilaitoksessa annettava opetus toteutetaan työelämän kaltaisessa ympäristössä. Oppiminen tapahtuu asiakasprojekteissa ja vaihtuvissa tuotantotiimeissä. Työskentelyssä korostuvat ryhmätyötaidot ja vastuunottaminen omasta työskentelystä. Opinnoista suoritetaan vähintään 30 osaamispistettä alan yrityksissä.

Mediapalvelujen tuottaja työelämässä

Valmistunut mediapalvelujen tuottaja työskentelee erilaisten audiovisuaalisten tuotantojen tehtävissä, joiden perustana on vahva kuvallinen ja äänellinen ilmaisu- ja ideointikyky sekä tekninen osaaminen.

Työpaikat sijoittuvat tuotantoyhtiöihin, ohjelmisto-, kustannus-, media- ja lehtitaloihin sekä mainos- ja viestintätoimistoihin. Alalle ominaista on toimiminen yrittäjänä tai freelancerina. Mediapalvelujen tuottajan osaaminen soveltuu media-alan lisäksi myös hyvin monien muiden toimialojen erilaisiin viestintätarpeisiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | mediapalvelujen toteuttaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. 

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, mediapalvelujen toteuttaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | mediapalvelujen toteuttaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Luksia sosiaalisessa mediassa


Luksia

Luksia

Luksia

Ovatko työtehtäväsi muuttuneet, mietitkö ammatinvaihtoa, jäikö tutkintosi kesken tai pohditko yrittäjäksi ryhtymistä? Oletko juuri päättänyt peruskoulun ja etsit itsellesi ammattia, johon suuntautua? Vai haluatko kenties opiskella lisää lukion päätyttyä? Luksiassa voit opiskella monipuolisesti sekä päivä- että monimuoto-opintoina.  Monimuoto-opiskelu sopii kaikille – olit...


Lue lisää oppilaitoksesta Luksia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Luksia

Nummentie 6
08100 Lohja

 Näytä puhelinnumero
www.luksia.fi

Arvioinnit

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | mediapalvelujen toteuttaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: