Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammattitutkinnot
Ei arviointeja

Palvelulogistiikan ammattitutkinto | Varastologistiikan osaamisala

Luksia, paikassa Vihti
Pituus
1 vuosi 6 kuukautta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1 vuosi 6 kuukautta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Palvelulogistiikan ammattitutkinto | Varastologistiikan osaamisala

Logistiikka

Palvelulogistiikan ammattitutkinnon suorittaneella on kokonaisnäkemys toimialastaan ja organisaatiosta, jossa työskentelee. Hän osaa työskennellä itsenäisesti, asiakaslähtöisesti, tehokkaasti ja taloudellisesti noudattaen alansa säädöksiä ja määräyksiä. Työssään hän osaa hyödyntää ohjaus­ tai varastonhallintajärjestelmiä.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena.

Varastologistiikan osaamisalan suorittaneella on keskeisten varastotöiden edellyttämä osaaminen. Hän osaa käyttää varastotyössä tarvittavia koneita ja laitteita turvallisesti. Hän osaa hyödyntää varastotyössä tarvittavia sähköisiä verkkopalveluita ja suunnitella työtään siten, että ottaa huomioon varastoinnin osana yrityksen tilaus-toimitusketjua.

Palvelulogistiikan ammattitutkinnon, varastologistiikan osaamisalan suorittanut henkilö voi toimia varastotyöntekijänä, logistiikkatyöntekijänä, varastonhoitajana, työnopastajana, varastomyyjänä tai tiiminvetäjänä mm. teollisuuden, kaupan, julkisen, kuljetus- ja huolinta-alan varastoissa. Hän voi toimia myös itsenäisenä yrittäjänä varastoalalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelulogistiikan ammattitutkinto | Varastologistiikan osaamisala, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Palvelulogistiikan ammattitutkinto

Kustannukset

500e

Osallistumismaksu peritään kokonaan, kun opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan. Osallistumismaksun voi maksaa myös erissä koulutuksen kuluessa. Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksella, jos sinulla on alan työpaikka. Oppisopimuskoulutuksessa ei peritä maksua.

Opiskelijan on hankittava omalla kustannuksellaan mm. oppikirjat ja muut opiskelutarvikkeet.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelulogistiikan ammattitutkinto | Varastologistiikan osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Luksia sosiaalisessa mediassa