Video
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon suorittanut osaa toimia erilaisissa tarjoilu-, myynti- ja kahvilapalvelujen sekä á la carte-, tilaus- ja juhlatarjoilun tehtävissä. Hän osaa toimia vuorovaikutustilanteissa erilaisten asiakkaiden kanssa. Hän osaa käyttää kassapalvelujärjestelmiä ja ymmärtää asiakastyytyväisyyden merkityksen yrityksen toiminnan perustana.
Koulutuksen sisältö
pakolliset tutkinnon osat ovat
- Ravitsemuspalveluissa toimiminen
- Asiakaspalvelu ja myynti
- Annosruokien ja juomien tarjoilu
Näiden jälkeen suoritetaan valinnaisia osia, jotka tukevat ammatillista suuntautumista. Opiskelija voi valita mm. seuraavista vaihtoehdoista:
- Juomien myynti ja tarjoilu
- Kahvilapalvelut
- Tilaus- ja juhlatarjoilu
Tarjoilijan työtehtävät
Tarjoilija työskentelee asiakaspalvelutehtävissä kahviloissa, henkilöstöravintoloissa, pitopalvelu- ja matkailualan yrityksissä.
Kiinnostuitko koulutuksesta?
Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.Seuraavat toteutukset
Hakeminen
Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.
Tutkinto / todistus
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tarjoilija
Ota yhteyttä
Luksia sosiaalisessa mediassa
Luksia
Ovatko työtehtäväsi muuttuneet, mietitkö ammatinvaihtoa, jäikö tutkintosi kesken tai pohditko yrittäjäksi ryhtymistä? Oletko juuri päättänyt peruskoulun ja etsit itsellesi ammattia, johon suuntautua? Vai haluatko kenties opiskella lisää lukion päätyttyä? Luksiassa voit opiskella monipuolisesti sekä päivä- että monimuoto-opintoina. Monimuoto-opiskelu sopii kaikille – olit...
Lue lisää oppilaitoksesta Luksia ja katso koulutustarjonta täältä