Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja

Luksia
Yhteenveto
Opintotukikelpoinen
   
Lohja, Nummela
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Luksia Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä.

Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja

Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja

Turvallisuusalan perustutkinnon suorittanut osaa toimia itsenäisesti erilaisissa vartiointitehtävissä, turvasuojauksen suunnittelu-, asennus- ja ylläpitotehtävissä, tavaroiden kuljetuksessa, vastaanotto- ja vahtimestaripalvelussa tai turvatarkastuksessa. Hän osaa tehdä yritysturvallisuuteen liittyviä perusmuotoisia uhka- tai riskikartoituksia ja ennalta ehkäiseviä turvallisuussuunnitelmaluonnoksia ja toimia yhteistyössä alan keskeisten viranomaisorganisaatioiden ja yhteisöjen kanssa.

Työssä korostuvat fyysinen ja psyykkinen terveys, lakien ja säädösten noudattaminen, asiakaspalvelu ja paineensietokyky. Luksiasta valmistuneet turvallisuusvalvojat ovat palveluhenkisiä ja luotettavia ammattilaisia. Opiskelijoilla on tällä hetkellä mahdollisuus tutustua opinnoissaan kansainväliseen toimintaan, kohdemaana on mm. Hollanti.

Tutkinnon sisältö

Pakollinen tutkinnon osa:

  • Turvallisuusalan toiminta

Valinnaiset tutkinnon osat:

  • Vartiointitoiminta
  • Turvallisuustekninen toiminta
  • Vartioinnin ja järjestyksenvalvonnan perustoiminta
  • Uhkatilanteiden hallinta
  • Asiakaspalvelu ja ihmisten kohtaaminen (suoritetaan työpaikalla)

Turvallisuusvalvoja työelämässä

Turvallisuusvalvojat työskentelevät valtion, kuntien ja yritysten palveluksessa. Turvallisuusvalvojat työskentelevät erilaisissa vartioimistehtävissä, järjestyksenvalvojina ja vahtimestareina sekä turvasuojaajan työtehtävissä (turvallisuustekniikan suunnittelu, asennus ja huolto).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Luksia sosiaalisessa mediassa


Luksia

Luksia

Luksia

Ovatko työtehtäväsi muuttuneet, mietitkö ammatinvaihtoa, jäikö tutkintosi kesken tai pohditko yrittäjäksi ryhtymistä? Oletko juuri päättänyt peruskoulun ja etsit itsellesi ammattia, johon suuntautua? Vai haluatko kenties opiskella lisää lukion päätyttyä? Luksiassa voit opiskella monipuolisesti sekä päivä- että monimuoto-opintoina.  Monimuoto-opiskelu sopii kaikille – olit...


Lue lisää oppilaitoksesta Luksia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Luksia

Nummentie 6
08100 Lohja

 Näytä puhelinnumero
www.luksia.fi


Arvioinnit

Turvallisuusalan perustutkinto | turvallisuusvalvoja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: