Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Yrittäjän ammattitutkinto

Mercuria kauppaoppilaitos Oy
Yhteenveto
1 vuosi
1.9.2021
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Vantaa
Ammattitutkinnot
Hymyilevä mies, mustaharmaa kuva

Yrittäjän ammattitutkinto

Kaipaatko lisäpotkua oman yritystoimintasi kehittämiseen? Tai käytännönläheisiä työvälineitä erottuaksesi kilpailijoistasi myös tulevaisuudessa? Tule kehittämään yritystäsi ammattilaisten sparraamana.

Yrittäjävalmennuksen vaikuttavuus on merkittävä, koska viet opitut asiat heti käytäntöön. Jokaisen lähiopetuskerran jälkeen saat arkeesi uusia asioita, jotka helpottavat yrittäjänä toimimistasi.

ThomasHPA-vuorovaikutusanalyysin avulla ja voit hyödyntää oppimaasi niin asiakkaan kohtaamisessa kuin verkostojen ja tiimien rakentamisessa.

Tutkinto:

Yrittäjän ammattitutkinto on laajuudeltaan 150 osaamispistettä ja se antaa kelpoisuuden jatko-opintoihin esimerkiksi yliopistoissa.

Yrittäjän ammattitutkinnossa on kaksi eri osaamisalaa, joista Mercuriassa voit suorittaa yritystoiminnan kehittämisen osaamisalan. Tämä osaamisala muodostuu seuraavista tutkinnon osista

Pakollinen tutkinnon osa (90 osp):

  • Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen

Valitse näistä kaksi valinnaista tutkinnonosaa (30 osp):

  • Myynti ja markkinointi
  • Tuotteistaminen
  • Sähköinen liiketoiminta
  • Taloushallinto

Toteutus:

Yrittäjän ammattitutkinto järjestetään oppisopimuskoulutuksena, joka sisältää sekä lähiopetusta että itsenäistä opiskelua verkko-oppimisympäristössä. Opit ja syvennät osaamistasi pääosin omien työtehtäviesi kautta.

Ennen koulutuksen käynnistymistä suunnittelemme sinulle henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS), jossa mm. määritellään kehittymistarpeesi ja millä työtehtävillä näytät osaamisesi. HOKS-ohjaajamme sparraa sinua koko koulutusprosessin ajan tutkinnon suorittamisessa. Työpaikallasi sinua ohjaa mentori.

Valmennuksessa käytettävät menetelmät:

Valmennusmenetelmiemme avulla varmistamme, että jokaisen lähiopetuskerran jälkeen saat arkeesi uusia asioita, jotka helpottavat työtäsi.

  • ThomasHPA-vuorovaikutusanalyysi ja sen hyödyntäminen työssäsi
  • Tietoiskut, case-harjoitukset, workshopit ja erilaiset osallistavat menetelmät koulutuspäivän aikana
  • Käytännön työhön sovellettavat tehtävät
  • eKampus ja ohjauskeskustelut

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Tutkinnon suorittaminen edellyttää omaa yritystä, jossa osaaminen näytetään. Tutkinto etenee henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti ensisijaisesti oppisopimusopiskeluna. Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omilta kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Yrittäjän ammattitutkinto

Kohderyhmä

Yritystoiminnan kehittämisen osaamisala on tarkoitettu yrittäjänä jo toimiville yrittäjille.  Yrityksellä on y-tunnus ja opiskelija työskentelee vähintään 25H/viikko omassa yrityksessä.  

Lisäksi koulutukseen osallistuva yrittäjä tarvitsee työpaikkaohjaajan eli mentorin. Mentoriksi valitaan sellainen ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä henkilö, joka toimii joko yrittäjän omassa yrityksessä tai jossain toisessa työpaikassa tai soveltuu muutoin työpaikkaohjaajaksi. Tarvittaessa mentori löytyy myös MERCURIAn omasta mentori-pankista.

Tutkinnon suorittaminen edellyttää omaa yritystoimintaa, jossa ammattitaito voidaan osoittaa.

Kustannukset

Osallistumismaksu on 250 euroa /osallistuja.

Aikataulu

Opiskelun kesto on n. 1,5 vuotta.

Koulutuksen tarkempi aikataulu löytyy oppilaitoksen omilta verkkosivuilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

Mercuria – sinulle sopiva

Mercuria on yksityinen liiketalouden kouluttamiseen erikoistunut oppilaitos. Mercurialla on yli satavuotiset perinteet ja vuodesta 1986 lähtien oppilaitos on sijainnut Vantaan Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Aito opiskelijalähtöisyys, uudistuminen ja ajankohtaisuus ovat Mercurialle tärkeitä arvoja, joita se on painottanut läpi historiansa.  Mercuriassa...


Lue lisää oppilaitoksesta Mercuria kauppaoppilaitos Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.mercuria.fi

Arvioinnit
Yrittäjän ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: