Ajoneuvotekniikka | YAMK

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Vantaa
Ylemmät AMK-tutkinnot
Autotekniikan YAMK-koulutus

Ajoneuvotekniikka | YAMK

Ajoneuvotekniikan ylempi AMK -tutkinto rinnastetaan ylempään korkeakoulututkintoon ja se tuottaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. Ajoneuvotekniikan ylempi ammattikorkeakoulututkinto on suunniteltu ensisijaisesti alan asiantuntijatehtävissä, keskijohdossa, myynnissä tai opetuksessa toimiville ammattilaisille. Opinnot antavat sinulle ajoneuvotekniikan uusinta ja syvällistä tietoa sekä valmiuksia toimia kehittämis- ja johtotehtävissä. 

Tutkinnon osaamistavoitteet on määritelty yhdessä työelämän kanssa. Koulutus on käytännönläheistä ja tarjoaa ratkaisuja yritysmaailman muuttuviin tarpeisiin. Ajoneuvotekniikan ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen sinulla on myös näyttöä analysointikyvystäsi sekä kokemusta vaativasta kehitysprojektista.

Koulutuksen sisältö

Ajoneuvotekniikan ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon keskeisiä sisältöjä ovat

  • ajoneuvotekniikan syvempi ammatillinen osaaminen 15 op sekä
  • syventävä liiketoimintaosaaminen 10 op.

Sinulla on mahdollisuus suunnata opintoja oman urasuunnitelman mukaisesti. Halutessasi voit korvata näistä opinnoista 5 op vapaasti valittavalla opinnolla. Tutkinto sisältää lisäksi tutkimus- ja kehittämismenetelmäosaamisen opintoja 5 op.

Ajoneuvotekniikan ylempään ammattikorkeakoulututkintoon sisältyy laaja (30 op) tutkimuksellinen kehittämishanke, jolla vastataan todelliseen kehittämistarpeeseen. Opinnäytetyö toteutetaan kehittämis- tai toimintatutkimuksena, johon kuuluu kehittämissuunnitelman toimeenpano kohdeorganisaatiossa. Opinnäytetyöprosessin lopuksi arvioidaan työn tulosten hyöty käytännössä. Lähtökohtaisesti opinnäytetyö tehdään omalle työnantajalle.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joten tutkinnon voi suorittaa työn ohessa. Opinnot sisältävät lähijaksoja, pienryhmätyöskentelyä ja etätehtäviä. Lähijaksot ovat pääsääntöisesti perjantaisin ja lauantaisin, noin kolmen viikon välein.

Tutkinnon suorittamisen kesto on 1,5–2 vuotta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajoneuvotekniikka | YAMK, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Enemmän kuin korkeakoulu – neljä kampusta täynnä tekijöitä

Haluatko vaikuttaa siihen miltä maailma näyttää tulevaisuudessa? Saat Metropolialta enemmän kuin tutkinnon – saat valmiudet merkitykselliseen työhön sekä taidot jatkuvaan oppimiseen. Metropoliassa opiskelijat ja opettajat kehittävät ratkaisuja globaaleihin haasteisiin yhdessä yritysten ja muiden kumppanien kanssa jopa 5 miljoonaa päivää vuodessa....


Lue lisää oppilaitoksesta Metropolia Ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Myllypurontie 1
00920 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.metropolia.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Ajoneuvotekniikka | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

Uutiskirje
Haluan tilata Metropolian uutiskirjeen