Sivuston käyttötapa: Mobiili

Medianomi (AMK) | viestintä | 3D-animointi ja visualistointi | päivätoteutus

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Helsinki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Medianomi (AMK) | viestintä | 3D-animointi ja visualistointi | päivätoteutus

Tavoite

Viestinnän koulutus antaa opiskelijoille tekniset, taiteelliset ja tuotannolliset asiantuntijan perusvalmiudet sisällöntuotannon eri osa-alueilla. Opiskelussa on pyrkimys laajaan ammattisivistykseen, jossa yhdistyvät vahva ammatillinen osaaminen, yleissivistys ja kulttuurinen ymmärrys.

3D-animoinnin ja -visualisoinnin opiskelijana opit tuottamaan 3D-grafiikan keinoin kuvia, animaatioita, erikoisefektejä ja reaaliaikaisia 3D-sovelluksia sekä perinteisiin päätelaitteisiin että VR/AR/XR-laitteisiin. 3D-opintojaksojen lisäksi tutkintoon sisältyy opintokokonaisuuksia myös valokuvauksen, 2D-liikegrafiikan ja -animaation sekä perinteisen kuvataiteen ja visuaalisen suunnittelun alueilta. 3D-opiskelijalta edellytetään kolmiulotteista hahmottamiskykyä, taitoa viestittää kuvien avulla ja motivaatiota uusien työvälineiden opiskeluun. 3D-ohjelmien osaamista ei edellytetä hakijalta - niihin syvennytään koulutuksen aikana. 

Koulutuksen sisältö

Viestinnän koulutuksen yhteiset perusopinnot tukevat ammattiopintoja. Perusopintoihin kuuluu esimerkiksi kieli- ja viestintäopintoja, opiskeluun orientoitumista, yritystoimintaa ja markkinointia sekä median ja yhteiskunnan suhteiden tarkastelua. 

3D-animoinnin ja -visualisoinnin ammattiopinnoissa paneudutaan työvälineisiin ja tuotantoprosesseihin syvällisesti. Perinteisten visuaalisen viestinnän taitojen opinnot tukevat 3D-osaamisen kehittymistä. Tutkintoon sisältyy puolen vuoden opintojen laajuinen työharjoittelu. Harjoittelussa opiskelijat pääsevät soveltamaan oppimaansa aidossa työympäristössä. Opintojen lopuksi tehtävä opinnäytetyö on opiskelijan osoitus omasta osaamisestaan. Opinnäytetyö koostuu jotakin 3D-animoinnin ja -visualisoinnin osa-aluetta käsittelevästä projektista ja kirjallisesta tutkielmasta. Vapaavalintaisilla opinnoilla opiskelijat voivat täydentää ja syventää osaamistaan.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Medianomi (AMK)

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen ammattikorkeakoulu. Oppilaitos kouluttaa kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Metropolia muodostaa yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat ja joka synnyttää oivalluksia ja osaamista työhön ja hyvinvointia elämään. Oppilaitos...


Lue lisää oppilaitoksesta Metropolia Ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Bulevardi 31
00079 Helsinki

Arvioinnit

Medianomi (AMK) | viestintä | 3D-animointi ja visualistointi | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.