Sivuston käyttötapa: Mobiili

Muotoilija (AMK) | digitaalinen muotoilu | monimuotototeutus

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2–4 vuotta
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Helsinki
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Digitaalinen muotoilu | muotoilija (AMK) | monimuotototeutus

Muotoilija (AMK) | digitaalinen muotoilu | monimuotototeutus

Digitaalisen muotoilun monimuotototeutus on ensisijaisesti suunnattu alalla jo toimiville viestinnän ammattilaisille joilta puuttuu osaamista palvelumuotoilusta, käyttäjälähtöisestä suunnittelusta ja/tai sosiaalisen median hyötykäytöstä osana omaa ammatillista kenttää.

Sinulla on mahdollisuus hyödyntää työelämässä jo hankkimaasi alan osaamista henkilökohtaisessa opintosuunnitelmassa ja siten vaikuttaa tutkinnon suorittamisen kokonaisaikaan.  

Digitaalisen muotoilun (ent. digitaalinen viestintä) ammattilaisena hallitset digitaalisten palveluiden suunnittelun ja tuotannon monipuolisesti. Ymmärrät design-ajattelun periaatteet ja tunnet palvelusuunnitteluprosessit.

Käyttäjälähtöinen suunnittelu, verkkoteknologiat, informaatioarkkitehtuuri, sosiaalisen median konseptit ja palvelut sekä vuorovaikutteiset toiminnallisuudet ovat sinun alaasi.

Opintojen toteutus ja sisältö

Opintojen alussa laadit henkilökohtaisen opintosuunnitelman, jossa huomioidaan aiemmin hankittu osaamisesi. Suunnittelet opintosi etenemisen yhdessä tutkinto-ohjelman henkilökunnan kanssa.

Koulutus voi toteutua osittain itsenäisenä etäopiskeluna sekä projekteina työelämässä. Tämä vaatii sekä opiskelijalta että työnantajalta joustoa onnistuakseen. Työelämäyhteistyö on olennainen osa opintoja. Projektikurssit toteutetaan pääsääntöisesti yhteistyössä työelämän kanssa: voit suorittaa oppimistehtäviä ja projektitöitä työnantajayritykseesi. Voit myös opinnollistaa ja sisällyttää tutkintoon aiemmin työssä hankittua osaamistasi.

Koulutuksessa ei järjestetä erillistä opetusta monimuoto-opiskelijoille iltaisin tai viikonloppuisin, mutta heillä on mahdollisuus osallistua digitaalisen muotoilun päiväopiskelijoiden opintojaksoille.

Digitaalisen muotoilun opinnot ovat kiinteässä yhteydessä työelämään. Opiskelijat pääsevät opintojen aikana kartuttamaan kokemusta aidoissa työelämän asiakasprojekteissa. 

Valmistumisen jälkeen voit työllistyä erilaisiin digitaalisen ympäristön asiantuntijatehtäviin, jotka liittyvät esimerkiksi verkkopalveluiden suunnitteluun, tuotantoon tai projektien johtamiseen. Hallitset digitaalisen mediatuotannon työprosessit ja tuotannolliset taidot.

Työnimekkeesi valmistumisen jälkeen voi olla

  • Palvelumuotoilija
  • UX, UE, UI designer
  • Front end developer
  • Designer

Työpaikkasi voi olla esimerkiksi media- tai mainostoimistossa, suunnittelu- tai viestintätoimistoissa, yritysten viestintäyksiköissä, it-yrityksissä tai koulutusalalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Muotoilija (AMK) | digitaalinen muotoilu | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Muotoilija (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Enemmän kuin korkeakoulu – neljä kampusta täynnä tekijöitä

Haluatko vaikuttaa siihen miltä maailma näyttää tulevaisuudessa? Saat Metropolialta enemmän kuin tutkinnon – saat valmiudet merkitykselliseen työhön sekä taidot jatkuvaan oppimiseen. Metropoliassa opiskelijat ja opettajat kehittävät ratkaisuja globaaleihin haasteisiin yhdessä yritysten ja muiden kumppanien kanssa jopa 5 miljoonaa päivää vuodessa....


Lue lisää oppilaitoksesta Metropolia Ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Myllypurontie 1
00920 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.metropolia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Muotoilija (AMK) | digitaalinen muotoilu | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

Uutiskirje
Haluan tilata Metropolian uutiskirjeen