Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso korkeakoulujen 1. yhteishaussa olevat yliopisto- ja AMK-tutkinnot! Hakuaika 5.–19.1.

Sairaanhoitaja (AMK) | sairaanhoitotyö | monimuotototeutus

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Kevät
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Helsinki
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Sairaanhoitaja, AMK

Sairaanhoitaja (AMK) | sairaanhoitotyö | monimuotototeutus

Kiinnostaako sairaanhoitajan työ? Silloin olet hakemassa arvostettuun ammattiin, jossa:

  • työsi on ihmisläheistä, monipuolista ja palkitsevaa
  • työskentelet eri-ikäisten asiakkaiden kanssa heidän terveyteensä, hyvinvointiinsa ja sairauksiinsa liittyvissä kysymyksissä
  • ohjaat, tuet, hoidat ja kuntoutat eri tavoin sairastuneita henkilöitä yhteistyössä heidän läheistensä ja muiden ammattilaisten kanssa
  • työtehtäviisi kuuluvat lisäksi erilaiset opetus-, suunnittelu-, kehittämis-, johtamis- ja asiantuntijatehtävät
  • pääset työskentelemään monialaisissa ja moniammatillisissa työympäristöissä.

Sairaanhoitajien työllistymistilanne ja jatko-opiskelumahdollisuudet ovat erittäin hyvät. Voit työskennellä esim. sairaalan vuodeosastolla, poliklinikalla tai leikkausosastolla. Työpaikkasi voi löytyä myös kotisairaanhoidosta, sairaanhoitajan vastaanotolta, erilaisista kuntoutus- ja hoitokodeista tai lääkäriasemilta.

Näiden lisäksi sairaanhoitajatutkinto mahdollistaa työskentelyn asiantuntijuus- ja konsulttitehtävissä, vapaaehtoisjärjestöjen palveluksessa tai kansainvälisissä tehtävissä.

Sairaanhoitajan tutkinto antaa myös erinomaiset kansainväliset työmahdollisuudet: se on vertailukelpoinen vastaavien eurooppalaisten tutkintojen kanssa, ja antaa EU-direktiivien mukaisen sairaanhoitajan pätevyyden.

Koulutuksen toteutus

Sairaanhoitajan opinnot monimuotototeutuksessa kuten päivätoteutuksessa muodostuvat laaja-alaisista teoreettisista hoitotyön opinnoista, innovaatio-opinnoista, monialaisista valinnaisista opinnoista, opinnäytetyöstä sekä ohjatusta harjoittelusta. Monimuotokoulutus toteutetaan yhteistyössä työelämän kanssa.

Opetuksessa hyödynnetään monipuolisia digitaalisia oppimisympäristöjä. Opetus tapahtuu simulaatio- ja laboraatio-opintoina sekä kontaktipäivinä oppilaitoksessa. Opetusta järjestetään eri opintojaksoilla simulaatio-oppimisympäristössä.

Sairaanhoitajan opinnot monimuotototeutuksessa ovat teoriaopetuksen osalta pääasiallisesti verkkopainotteisia. Verkko-opiskelua varten opiskelija tarvitsee tietokoneen, headset-laitteen ja kameran, joten perus IT-taidot tulee olla hallinnassa. Laboraatiot, simulaatiot ja muut erilaisia oppimisympäristöjä ja oppimismuotoja edellyttävät opinnot toteutuva lähiopetuksena Myllypuron kampuksella pääasiallisesti yhtenä-kahtena päivänä viikossa. Opiskelijat tekevät opintojen aikana erilaisia oppimistehtäviä ja projekteja sekä itsenäisesti että opiskelijaryhmissä. Opiskelijan harjoitteluympäristöt vaihtelevat opiskelijan opintopolun mukaisesti. Opintojen ajoitus ja toteutustavat tiedotetaan jokaisen lukukauden alussa.

Verkkopainotteinen monimuoto-opiskelu edellyttää opiskelijalta itseohjautuvuutta ja sitoutumista. Monimuoto-opiskelu on joustavaa ja mahdollistaa osittain ajasta ja paikasta riippumattoman opiskelun. Opintojen joustavuus vaatii opiskelijalta hyvää ajanhallintaa ja suunnitelmallisuutta, esim. opiskelun ja työn yhteensovittamisessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sairaanhoitaja (AMK) | sairaanhoitotyö | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Enemmän kuin korkeakoulu – neljä kampusta täynnä tekijöitä

Haluatko vaikuttaa siihen miltä maailma näyttää tulevaisuudessa? Saat Metropolialta enemmän kuin tutkinnon – saat valmiudet merkitykselliseen työhön sekä taidot jatkuvaan oppimiseen. Metropoliassa opiskelijat ja opettajat kehittävät ratkaisuja globaaleihin haasteisiin yhdessä yritysten ja muiden kumppanien kanssa jopa 5 miljoonaa päivää vuodessa....


Lue lisää oppilaitoksesta Metropolia Ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Myllypurontie 1
00920 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.metropolia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Sairaanhoitaja (AMK) | sairaanhoitotyö | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ura vankilassa – jopa elinkautinen?

Valmenna, vaikuta, turvaa – ole mukana katkaisemassa rikoksen ketjua. Tutustu rikosseuraamusalan tutkintokoulutukseen ja hae 1.1.–31.1.2022.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

Uutiskirje
Haluan tilata Metropolian uutiskirjeen