Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ekspressiivinen taideterapia 1. vuosikurssi

Muurlan Opisto
Yhteenveto
1 vuosi
18.2.2023
Viimeinen hakuaika: 17.1.2023
   
Monimuotototeutus
Muurla
Ammatillinen koulutus
Muurlan Opisto

Ekspressiivinen taideterapia 1. vuosikurssi

Ekspressiivisen taideterapian opinnot Muurlan opistossa muodostavat kaksivuotisen opintokokonaisuuden. Opintokokonaisuus tähtää taideterapeuttisen ryhmän ohjaajan tutkintoon. Tavoitteena on, että koulutuksen aikana löydät yhteyden omaan luovuuteesi ja taiteidenvälinen työskentely henkilökohtaisena prosessina kirkastuu. Samalla koulutus tarjoaa mahdollisuuden laajentaa omaa näkemystäsi ihmisen kasvuun ja voimaantumiseen. Löydät uusia välineitä sekä henkilökohtaiseen että ammatilliseen kehittymiseesi. Opiskelu ei edellytä mitään aikaisempaa osaamista tai taitoja luovilta aloilta.

Ensimmäisellä vuosikurssilla painottuvat monitaiteellisuus ja oma kasvu- ja kehitysprosessi. Kurssivuoden aikana tutustumme eri taiteiden ilmaisumuotoihin kuten kuva, liike ja tanssi, valokuva, draama ja musiikki.

Toinen vuosikurssi tähtää ryhmänohjaajan valmiuksien kehittymiseen. Kurssivuodella painottuvat ekspressiivisen taideterapian teoria ja ryhmänohjausharjoittelu. Oma taidetyöskentely kulkee myös vahvasti rinnalla. Toinen vuosi tähtää taideterapeuttisen ryhmänohjaajan tutkintoon.

Kummankin opintovuoden voi myös käydä itsenäisesti. Ensimmäisen vuosikurssin perusopinnot ovat edellytyksenä jatkaa opintoja seuraavalle vuosikurssille. Kokonaisuuksien hyväksytyllä tavalla toteutuneet osiot johtavat valmiuksiin käyttää ekspressiivisen taideterapian/taidetyöskentelyn menetelmiä ja keinoja omaan työhön soveltuen ja/tai valmiuden taideterapeuttisen ryhmän ohjaajuuteen sopivassa kontekstissa suhteessa opiskelijan aiempaan tietotaitoon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ekspressiivinen taideterapia 1. vuosikurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Ekspressiivisen taideterapian ohjaajakoulutus on suunnattu sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja/tai taidealan ammattilaisille, jotka haluavat tutustua ekspressiivisen taideterapian viitekehykseen ja menetelmiin sekä löytää uudenlaista näköalaa itseen ja elämän ilmiöihin.

Koulutukseen haetaan täyttämällä hakulomake. Opiskelijavalinnat tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella.

Tutkinto / todistus

Ekspressiivisen taideterapian ohjaajakoulutus

Koulutuksen aikataulu

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, jossa opiskelu muodostuu seitsemästä lähijaksosta Muurlan opistolla ja niiden välillä toteutettavasta itsenäisestä työskentelystä. Itsenäisen työskentelyn etätehtävät kytkeytyvät taiteelliseen työskentelyyn ja/tai kirjallisuuteen ja ovat olennainen osa omakohtaista kasvua ja työskentelyn prosessia.

  • 1. jakso 18.-19.2.2023
  • 2. jakso 25.-26.3.2023
  • 3. jakso 29.-30.4.2023
  • 4. jakso 27.-28.5.2023
  • 5. jakso 17.-18.6.2023
  • 6. jakso 26.-27.8.2023
  • 7. jakso 23.-24.9.2023

Kustannukset

  • Koulutus maksaa 2150 € / hlö.
  • Koulutus sisältää ammattitaitoisen opetuksen, koulutuksen aikana käytettävät materiaalit sekä herkullisen lounaan ja iltapäiväkahvinJaanan herkkupöydässäkurssipäivinä.
  • Laskutus tapahtuu neljässä erässä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ekspressiivinen taideterapia 1. vuosikurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Muurlan Opisto

Jatkokoulutuksiin ja työelämään valmentavaa koulutusta

Muurlan Opistolle saavutaan opiskelemaan eri puolilta Suomea! Tavoitteena on kouluttaa ihmisiä kohti uutta, oli kyseessä sitten oppivelvollisuuden täyttäminen, uusi ammatti, jatko-opinnot tai urakehitys. Visiona on, että opiskelija kokee itsensä osaavaksi, taitavaksi ja parhaaksi versioksi itsestään. Muurlan opiston yhteisöllisessä ilmapiirissä opitaan...


Lue lisää oppilaitoksesta Muurlan Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Muurlan Opisto

Muurlantie 365
25130 Muurla

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Ekspressiivinen taideterapia 1. vuosikurssi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ekspressiivinen taideterapia 1. vuosikurssi täytä seuraavat tiedot:

Minuun voi olla yhteydessä puhelimitse
klo 10–12
klo 12–14
klo 14–16
klo 16–18