Sivuston käyttötapa: Mobiili

Maatalousalan perustutkinto | maaseutuyrittäjä

Novida – ammattiopisto ja lukio
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku/jatkuva haku
   
Lähiopetus
Loimaa
Ammatilliset perustutkinnot
Maatalousalan perustutkinto | maaseutuyrittäjä

Maatalousalan perustutkinto | maaseutuyrittäjä

Maatilatalouden osaamisalan suorittanut maaseutuyrittäjä osaa tehdä töitä monipuolisesti erilaisissa maaseutuyrityksissä. Hänellä on laajat perustiedot maan kasvukunnon ylläpidosta ja kasvien kasvuun vaikuttavista tekijöistä. Hänellä on hyvät tekniset taidot ja hän osaa käyttää ja huoltaa työssä tarvittavia koneita ja laitteita. Valintojensa mukaisesti hän osaa hoitaa tuotantoeläimiä niiden hyvinvointia edistäen, palvella asiakkaita tai käyttää ja suunnitella yrityksensä tuotantoteknologiaa.

Maatalousalan perustutkinnon suorittanut seuraa alansa kehitystä sekä toimii osana tuotannon laatuketjua. Maaseutuyrittäjä osaa käyttää tietotekniikkaa kannattavan tuotannon seurannassa ja suunnittelussa. Hän osaa toimia kustannustietoisesti, mutta samalla myös eettisesti ja ympäristövastuullisesti.

Opintojen sisältö

Laaja-alaiset opinnot antavat monipuolisen osaamisen kaikille, jotka haluavat tehdä työtä ulkona ja sisällä, yksin tai yhdessä, eläinten ja/tai koneiden kanssa.

Maaseutuyrittäjä hoitaa omaa tai toisen maatilaa, toimii lomittajana tai itsenäisenä yrittäjänä eläintenhoitajana. Hänen työkenttään sisältyy koneiden- ja laitteiden korjausta, peltoviljelyä, metsä- ja rakennustöitä sekä tuotantoeläinten hoitamista.

Ammatilliset aineet 145 osp:

  • työskentely maatalousalalla
  • maaseutuyrittäminen
  • maan kasvukunnon ja tuotantoympäristön hoitaminen
  • lisäksi opiskelijan valinnan mukaan eläin-, kone- tai peltoviljely opintoja
  • Yhteiset tutkinnon osat 35 osp

Koulutus on mahdollista suorittaa oppilaitoksessa tai oppisopimuksella alan työpaikassa. Oppilaitoksessa voi opiskella päiväopetuksena tai iltamonimuoto-opintoina, jolloin opiskellaan maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16.30–20.00. Seuraava koulutus alkaa syyskuussa ja kestää 2 vuotta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maatalousalan perustutkinto | maaseutuyrittäjä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä

Kustannukset

Turvajalkineet sekä mahdollisten ajolupien viranomaismaksut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maatalousalan perustutkinto | maaseutuyrittäjä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Novida – ammattiopisto ja lukio

Novida – ammattiopisto ja lukio

Novida – ammattiopisto ja lukio on Loimaan ammatti- ja aikuisopiston, Liedon ammatti- ja aikuisopiston sekä Uudenkaupungin ammattiopiston yhdistymisen myötä syntynyt oppilaitos, joka tarjoaa laaja-alaista ammatillista perus- ja jatkokoulutusta sekä monipuolisia lukio-opintoja. Novidassa mahdollisuudet ovat monet, sillä oppilaitos tarjoaa jokaiselle jotakin. Novidassa...


Lue lisää oppilaitoksesta Novida – ammattiopisto ja lukio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Novida – ammattiopisto ja lukio

Myllykyläntie 8
32201 Loimaa

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioinnit
Maatalousalan perustutkinto | maaseutuyrittäjä ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Maatalousalan perustutkinto | maaseutuyrittäjä täytä seuraavat tiedot: