Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | kokki

Novida – ammattiopisto ja lukio
Yhteenveto
suomi
Ammatilliset perustutkinnot
Loimaa, Uusikaupunki
Alkavat koulutukset
Loimaa Viimeinen hakuaika
Joustavasti  (suomi)
Yhteishaku/jatkuva haku
Uusikaupunki
Joustavasti  (suomi)
Yhteishaku/jatkuva haku

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | kokki

Hotelli-, ravintola-, ja cateringalan perustutkinto | Kokki / Novida – ammattiopisto ja lukio

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Kokkina osaat toimia ruoanvalmistuksen ja asiakaspalvelun tehtävissä erilaisissa toimipaikoissa.

Kokki tuntee elintarvikkeet ja raaka-aineet, valmistaa maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa myös erikoisruokavalioasiakkaille ja laittaa sen esille joko suurelle joukolle kerrallaan tai annoksittain.

Lisäksi kokki hallitsee kansallisen ruokakulttuurin sekä tuntee muiden maiden ruokakulttuureja.

Kokin opintojen sisältö

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osp) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osp).

Ammatilliset tutkinnon osat:

  • pakollinen tutkinnon osa, ravitsemispalveluissa toimiminen (20 osp)
  • kaksi osaamisalan pakollista tutkinnon osaa (lounasruokien valmistus 40 osp ja annosruokien valmistus 25 osp)
  • valinnaisia tutkinnon osia 60 osp mm. tilaus- ja juhlaruokien valmistus, suurkeittiön ruokatuotanto ja á la carte -ruoanvalmistus

Kokki työelämässä

Kokki palvelee suomalaisia ja ulkomaisia asiakkaita ja pystyy toimimaan eri liikeideoilla toimivissa yrityksissä ja toimipaikoissa majoitus- ja ravitsemispalvelutehtävissä.

Työpaikkoja voivat olla kahvilat, henkilöstöravintolat, ravintolat, cateringalan yritykset, suurkeittiöt ja juhla- ja pitopalveluyritykset sekä lasti- ja matkustajalaivat.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | kokki, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto, kokki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | kokki? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Novida – ammattiopisto ja lukio

Novida – ammattiopisto ja lukio

Novida – ammattiopisto ja lukio

Novida – ammattiopisto ja lukio on Loimaan ammatti- ja aikuisopiston, Liedon ammatti- ja aikuisopiston sekä Uudenkaupungin ammattiopiston yhdistymisen myötä syntynyt oppilaitos, joka tarjoaa laaja-alaista ammatillista perus- ja jatkokoulutusta sekä monipuolisia lukio-opintoja. Novidassa mahdollisuudet ovat monet, sillä oppilaitos tarjoaa jokaiselle jotakin. Novidassa...


Lue lisää oppilaitoksesta Novida – ammattiopisto ja lukio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Novida – ammattiopisto ja lukio

Myllykyläntie 8
32201 Loimaa

 Näytä puhelinnumero
www.novida.fi


Arvioinnit

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto | kokki ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tule Roihupeltoon opiskelemaan kokiksi

Kiinnostaako ruoanlaitto ja catering? Voit olla jo töissä, alanvaihtaja tai haluat saada osaamisestasi todistuksen. Haku on päällä, lue lisää ja tule opiskelijaksi!