Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto | Sähköasennusmestari

Novida – ammattiopisto ja lukio
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
   
Lieto
Erikoisammattitutkinnot
 Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto | Sähköasennusmestari | Novida

Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto | Sähköasennusmestari

Koulutuksen sisältö

Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinnon suoritettuasi saat ammattitaidon asennustöiden johtamiseen erilaisissa toimintaympäristöissä. Koulutuksen yhteydessä mahdollisuus suorittaa Sähköturvallisuustutkinto (ST1).

Koulutuksen toteutus

Opiskelua on yksi lauantaipäivä kuukaudessa lähiopintoina (osoite Opintie 1, Lieto) ja sen lisäksi verkko-opintoja yhtenä arki-iltana viikossa. Tutkintokoulutuksen kesto on noin vuosi, johon vaikuttaa aikaisempi osaaminen, työkokemus ja koulutus

Kenelle koulutus on suunnattu?

Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto, Sähköasennusmestari, on tarkoitettu henkilölle, joka on suorittanut sähköasentajan ammattitutkinnon tai omaa muuten vastaavat tiedot sähköalalta sekä lisäksi vähintään 5 vuoden työkokemuksen sähköasennustehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto | Sähköasennusmestari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakijan tulee olla suorittanut sähköasentajan ammattitutkinnon tai omaa muuten vastaavat tiedot sähköalalta sekä lisäksi vähintään 5 vuoden työkokemuksen
sähköasennustehtävissä.

Tutkinto / todistus

Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto | Sähköasennusmestari

Kustannukset

Omaehtoisen koulutuksen hinta on 700 € + tutkintokulut. Koulutus on oppisopimuksella toteutettuna maksuton

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto | Sähköasennusmestari? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Novida – ammattiopisto ja lukio

Novida – ammattiopisto ja lukio

Novida – ammattiopisto ja lukio on Loimaan ammatti- ja aikuisopiston, Liedon ammatti- ja aikuisopiston sekä Uudenkaupungin ammattiopiston yhdistymisen myötä syntynyt oppilaitos, joka tarjoaa laaja-alaista ammatillista perus- ja jatkokoulutusta sekä monipuolisia lukio-opintoja. Novidassa mahdollisuudet ovat monet, sillä oppilaitos tarjoaa jokaiselle jotakin. Novidassa...


Lue lisää oppilaitoksesta Novida – ammattiopisto ja lukio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Novida – ammattiopisto ja lukio

Myllykyläntie 8
32201 Loimaa

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto | Sähköasennusmestari ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto | Sähköasennusmestari täytä seuraavat tiedot: