Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | designtekstiilien valmistaja, mittatilausompelija, sisustustekstiilien valmistaja

Novida – ammattiopisto ja lukio
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku/jatkuva haku
   
Lähiopetus
Loimaa
Ammatilliset perustutkinnot
Tekstiili- ja muotialan perustutkinto, designtekstiilien valmistaja / mittatilausompelija / sisustustekstiilien valmistaja

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | designtekstiilien valmistaja, mittatilausompelija, sisustustekstiilien valmistaja

Tekstiili- ja muotialan perustutkinnossa opit perustaitoja erilaisista käsityötekniikoista, kuten ompelusta, kudonnasta, huovutuksesta, värjäyksestä ja kankaanpainannasta. Opit viestimään osaamisestasi ja ammattitaidostasi hyödyntäen digitaalisuutta. Luovuus, esteettisyys ja yrittäjyys ovat vahvasti mukana opinnoissa. Alalle on tyypillistä luovuus, esteettisyys ja yrittäjyys.

Suuntautumisvaihtoehdoksi ja tutkintonimikkeeksi voit valita:

Designtekstiilien valmistaja käyttää kankaankutomisen, huovutuksen ja värjäyksen osaamista ohjaus- ja neuvontatyössä sekä tekstiilien suunnittelussa ja valmistuksessa.

Mittatilausompelija suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä vaatteita sekä pieniä sarjoja erilaisista materiaaleista. Hän ohjaa asiakkaitaan valitsemaan tyylinsä, väriensä ja vartalonsa mukaisia asukokonaisuuksia.

Sisustustekstiilien valmistaja suunnittelee ja valmistaa sisustustuotteita ja sisustuskokonaisuuksia esim. verhoja, vuodetekstiilejä ja irtopäällisiä. Hän hallitsee myös tilan sommittelua, sisustus- ja näyttelysuunnittelua sekä 3D-mallinnusta.

Työtehtäviä, joihin voit valitsemasi suuntautumisvaihtoehdon mukaan sijoittua, ovat esim. ohjaus-, neuvontatehtävät, erikoistuneet myyntitehtävät sekä suunnittelu-, valmistus- ja myyntitehtävät toisen palveluksessa tai itsenäisenä yrittäjänä.

Tutkinnon sisältö

  • Ammatilliset tutkinnon osat 145 osp
  • Yhteiset tutkinnon osat 35 osp

Voit itse vaikuttaa opintojesi sisältöön ja opiskeluaikaasi. Osan opinnoista voit opiskella iltaisin tai joustavasti etänä. Iltaopintoina koneneuleita, tilan sisustamista, kudontaa ja erilaisia tekstiilitekniikoita.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | designtekstiilien valmistaja, mittatilausompelija, sisustustekstiilien valmistaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto, designtekstiilien valmistaja, mittatilausompelija tai sisustustekstiilien valmistaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | designtekstiilien valmistaja, mittatilausompelija, sisustustekstiilien valmistaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Novida – ammattiopisto ja lukio

Novida – ammattiopisto ja lukio

Novida – ammattiopisto ja lukio on Loimaan ammatti- ja aikuisopiston, Liedon ammatti- ja aikuisopiston sekä Uudenkaupungin ammattiopiston yhdistymisen myötä syntynyt oppilaitos, joka tarjoaa laaja-alaista ammatillista perus- ja jatkokoulutusta sekä monipuolisia lukio-opintoja. Novidassa mahdollisuudet ovat monet, sillä oppilaitos tarjoaa jokaiselle jotakin. Novidassa...


Lue lisää oppilaitoksesta Novida – ammattiopisto ja lukio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Novida – ammattiopisto ja lukio

Myllykyläntie 8
32201 Loimaa

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioinnit
Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | designtekstiilien valmistaja, mittatilausompelija, sisustustekstiilien valmistaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opi itsesi elämässä eteenpäin

Kymenlaakson opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan eri­koistunut kansanopisto, jossa voit opiskella lukukauden tai lukuvuoden.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | designtekstiilien valmistaja, mittatilausompelija, sisustustekstiilien valmistaja täytä seuraavat tiedot: