Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Ajoneuvoalan ammattitutkinto

OSAO
Yhteenveto
Henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan
suomi
Kysy lisätietoa
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Haukipudas
Ammattitutkinnot

Ajoneuvoalan ammattitutkinto

Ajoneuvoalan ammattitutkinto

Ajoneuvoalan ammattitutkinnon suorittaneena sinulla on ajoneuvoalan tehtävässä edellytettävä ammattitaito osaamisalasi ja tehtäväkuvasi mukaisesti. Tutkinnon suorittaneena osaa toimia ajoneuvoalan tehtävissä itsenäisesti ottamalla huomioon työssäsi ajoneuvoalaa säätelevät lait, asetukset ja määräykset. Toimit työssäsi huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Osaat suunnitella ja organisoida vastuualueesi toimintaa laadukkaasti ja kustannustehokkaasti ja noudattaa työlainsäädäntö-, työturvallisuus- ja ympäristömääräyksiä sekä laatujärjestelmän ja työympäristön muita ohjeistuksia. Tutkinnon suorittaneena sinulla on kokonaisnäkemys ajoneuvoalasta ja sen mahdollisuuksista sekä omasta roolistasi ajoneuvoalan työtehtävien toteuttajana.

Tutkinnon toteutus


Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena siten, että lähipäivät ja etäopiskelu tukevat toisiaan. Koulutus sisältää työpaikalla järjestettävää koulutusta. Koulutuksen tukena toimii Moodle – oppimisympäristö, jossa koulutusmateriaali on opiskelijoiden käytössä. Lähiopetuspäiviä on keskimäärin 1-2 päivää/kk.

Tutkinnossa on valittavissa seuraavat osaamisalat:

  • myynnin ja asiakaspalvelun osaamisala
  • korjaamopalvelun osaamisala
  • vauriokorjauksen osaamisala
  • työnjohdon osaamisala
  • rengaspalvelun osaamisala

Tutkinnon suorittajana valitset suoritettavaksi osaamisalasi mukaisesti tarvittavat tutkinnon osat osaamisalan pakollisista ja valinnaisista tutkinnon osita.Tutkinto suoritetaan osoittamalla ammattitaito aidoissa työtilanteissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo työkokemusta ajoneuvoasentajan tehtävistä. Opiskelijavalinta tehdään haastattelun perusteella. Lisätietoa hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta.

Tutkinto / todistus

Ajoneuvoalan ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu on 250 € (alv 0 %).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit

Ajoneuvoalan ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: