Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammatillisen tutkinnon osat
Ei arviointeja

Ajoneuvonosturinkuljettajan perusosaaminen 40 osp

OSAO, paikassa Haukipudas
Pituus
5 kuukautta
Pituus
5 kuukautta
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Ajoneuvonosturinkuljettajan perusosaaminen 40 osp

Haluatko saada pätevyyden alalle, jossa sinua odottaa mielenkiintoinen ammatillinen työkenttä ja osaaville ammattilaisille löytyy hyvin töitä? Opit ajoneuvonosturin peruskäytön työelämälähtöisessä koulutuksessa alan yritysten tarjoamissa harjoittelupaikoissa.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää lähiopetusta ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista seuraavista sisällöistä: korttikoulutukset (työturva, tieturva, hätä-EA koulutus), sekä tutkinnon osan aiheet: ajoneuvonosturikuljettajan asenne, vastuut, riskit ja turvamääräykset, ajoneuvonosturin ja nostotapahtuman perusteet, tieliikennesäädökset, eri nostoapuvälineiden ominaisuudet ja käyttökohteet, työmailla nostoissa käytetyt viestintämenetelmät sekä valvontalaitteiden periaatteet, ajoneuvonosturin tarkastukset, katsastukset ja huoltaminen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajoneuvonosturinkuljettajan perusosaaminen 40 osp, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

40 op

Kustannukset

Opiskelijamaksu on 100 € (alv 0%), jonka lisäksi opiskelun aikana voi syntyä kuluja opiskeluun liittyvitsä viranomaismaksuista, työasusta ja korttipätevyyksistä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu