Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus, VALMA

OSAO
Yhteenveto
1 vuosi
Ammatillinen koulutus
Oulu, Pudasjärvi
Alkavat koulutukset
Oulu
Syksy 2020 / Kevät 2021

Pudasjärvi
Elokuu tai joustavasti
Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus, VALMA

Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus, VALMA

Koulutuksen laajuus on 60 osaamispistettä ja se kestää enintään yhden vuoden. Kun olet suorittanut VALMA-koulutuksesta 30 osaamispistettä saat 6 lisäpistettä yhteishakuun.

VALMAn sisältö

Valmentavan koulutuksen alkaessa sinulle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa suunnittelet koulutuksen sisältöjä henkilökohtaisen tarpeesi mukaan. VALMAn aikana saat ammatinvalinta- ja uraohjausta, mahdollisuuden tutustua eri aloille, perustietojen ja -taitojen kertausta ja apua arjen- ja elämänhallintaan. Koulutuksessa perehdymme mm. työelämässä tarvittaviin taitoihin ja tutustutaan työelämään oikeilla työpaikoilla.

Opiskeluvalmiuksien vahvistaminen -kokonaisuus sisältää tarpeen mukaan esimerkiksi suomen kielen opintoja (tavoitteena B1-kielitaitotaso).

Tarvittaessa voit korottaa valmentavan koulutuksen aikana perusopetuksen arvosanoja.

Opiskelijana sinun on mahdollista siirtyä tutkintoon johtaviin opintoihin myös kesken VALMA-vuoden. VALMA -koulutuksessa on mahdollista rakentaa hyvin yksilöllisiä ja joustavia opintopolkuja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus, VALMA, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

VALMA-koulutukseen haetaan vuosittain valtakunnallisessa haussa touko-heinäkuussa.

Koulutukseen hakeutuminen on mahdollista myös kesken lukuvuoden, mikäli VALMA-koulutuksessa on vapaita opiskelupaikkoja. Kesken lukuvuoden koulutukseen hakeudutaan OSAOn koulutuskalenterin kautta.

  • Pudasjärven yksikössä haku on avoinna 23.2.-23.3.2021.
  • Kontinkankaan yksikössä on jatkuva haku toistaiseksi.

VALMA-koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti vailla toisen asteen tutkintoa oleville perusopetuksen päättäneille nuorille. Koulutukseen voivat hakeutua myös aikuiset ja maahanmuuttajat, jotka tarvitsevat valmiuksia ammatilliseen koulutukseen siirtymiseksi. Mikäli valmentavan koulutuksen suorittaminen on jatko-opintovalmiuksien hankkimiseksi perusteltua, VALMAan voidaan ottaa opiskelijaksi henkilö, joka on jo suorittanut ammatillisen tutkinnon.

Tutkinto / todistus

Valmentava koulutus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus, VALMA? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvoinnit
Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus, VALMA ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: