Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Erikoisammattitutkinnot
Ei arviointeja

Energia-alan erikoisammattitutkinto | sähköverkkomestari

OSAO, paikassa Haukipudas
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus, Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus, Monimuotototeutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Energia-alan erikoisammattitutkinto | sähköverkkomestari

Energia-alan erikoisammattitutkinto on työnjohdollinen koulutus, joka on tarkoitettu sinulle, jolla on hyvä työkokemus asentajan, suunnittelijan tai työnjohtajan tehtävästä. Koulutuksen tavoitteena on täydentää ammatillista osaamistasi työnjohto- ja esimiestehtäviin soveltuvaksi. Erityisesti tämä soveltuu kärkimiesten ja suunnittelijoiden koulutukseen.

Sähköverkkomestarina osaat aloittaa, toteuttaa ja luovuttaa työmaan suunnitelmien mukaisesti. Osaat johtaa ja organisoida työt sekä tehdä havaintoja ja johtopäätöksiä kehittämistarpeista. Osaat sähköverkkoalan tarjouslaskennan, yleisten sopimusehtojen mukaisen työmaanhoidon sekä verkostotyömaan käytännön työnjohdon. Lisäksi valinnoistasi riippuen osaat sähköverkon suunnittelun ja käytön ja osaat toimia työnjohtajana verkon häiriötilanteissa. Työmaata johtaessasi otat huomioon ympäristön ja työturvallisuus- ja sähköturvallisuusmääräykset

Opiskelun toteutusmuoto

Tutkinnon suorittaminen edellyttää alan työpaikkaa. Tutkinnossa on mahdollista suorittaa näytöt, emme tarjoa tähän tutkintoon lähi- tai etäopintoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Energia-alan erikoisammattitutkinto | sähköverkkomestari, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Haukipudas
  • Viimeinen hakuaika: jatkuva haku

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Haukipudas
  • Viimeinen hakuaika: jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa oppilaitoksen omien nettivisujen kautta.

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavalle alalle soveltuva työpaikka, jossa voit tehdä koulutustavoitteen mukaisia työtehtäviä. Opiskelu sisältää käytännön työtehtäviä työpaikalla, jota täydennetään tietopuolisilla opinnoilla oppilaitoksessa.

Tutkinto / todistus

Energia-alan erikoisammattitutkinto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu