Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Kehitä myyntityötäsi, 30 osp

OSAO
Yhteenveto
2,5 kuukautta
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Oppisopimuskoulutus
Oulu
Ammatillisen tutkinnon osat

Kehitä myyntityötäsi, 30 osp

Onko sinulla kokemusta myyntityöstä? Haluaisitko vahvistaa myynnin osaamistasi? Tule mukaan käytännönläheiseen koulutukseen, joka antaa sinulle valmiuksia laajentaa omaa osaamistasi!

Koulutuksen laajuus on 30 tai 60 osaamispistettä (osp), mikäli opiskelija suorittaa myynnin tutkinnon osan liiketoiminnan perustutkinnosta tai myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen tutkinnon osan liiketoiminnan ammattitutkinnosta.

Koulutuksen tavoitteena on oppia suunnittelemaan ja toteuttamaan myyntiä, seuraamaan toimenpiteiden tuloksellisuutta sekä kehittämään asiakaskokemusta.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Kontaktiopetusta on 2-3 kertaa viikossa (4 tuntia kerrallaan klo 14-18).

Opetuskielenä on suomi. Oppimistehtävät löytyvät Pinjasta ja etäopetus sekä henkilökohtainen ohjaus tapahtuu Microsoft Teamsissa.

Opiskelijoille annetaan ennakkotehtävä ennen opintojen alkamista. Koulutuksen jatkona on mahdollista suorittaa myynnin tutkinnon osa liiketoiminnan perustutkinnosta tai myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen tutkinnon osa liiketoiminnan ammattitutkinnosta, mikäli opiskelijalla on sopiva työpaikka.

Koulutus sisältää seuraavia osa-alueita:

  • Myynti kuuluu kaikille – orientoiva osio
  • Asiakaskokemus myynnin vauhdittajana
  • Myyntitempauksen suunnittelu ja toteutus

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kehitä myyntityötäsi, 30 osp, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat kehittää myyntiosaamistaan.

Kohderyhmänä ovat mm. pienyrittäjät sekä henkilöt, jotka työskentelevät myynnin tehtävissä tai joilla on ennestään asiakaspalvelun ja myynnin työkokemusta ja jotka haluavat laajentaa myyntiosaamistaan.

Opiskelijoilta edellytetään myynnin perusteiden hallintaa sekä mahdollisuutta osallistua sekä lähi- että etäopetukseen.

Koulutus soveltuu täydennyskoulutuksena mm. merkonomeille, yrittäjille, yritystoimintaa aloittaville ja heille, jotka haluavat päivittää myyntiosaamistaan.

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin suomi, hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Kielitaitosuositus tässä koulutuksessa on on B2.1.

Tutkinto / todistus

Kehitä myyntityötäsi, 30 osp, tutkinnon osa liiketoiminnan perustutkinnosta

Kustannukset

Koulutus on maksutonta. Oppimateriaali löytyvät Pinjasta. Opiskelijoilla tulee olla omat käytössä omat työ- ja oppimisvälineet. Osa koulutuksesta tullaan järjestämään etäopetuksena Microsoft Teamsin kautta, mitä varten opiskelijat tarvitsevat oman tietokoneen.

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kotkantie 1
90250 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit
Kehitä myyntityötäsi, 30 osp ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.