Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Elokuu
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Kempele
Ammatilliset perustutkinnot

Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja

OSAOn autonkuljettajan koulutuksen suorittanut kuljettaa erilaisia autoja, kuten henkilö- ja kuorma-autoja. Koulutuksen aikana perehdytään erilaisten ajoneuvojen ajotekniikkaan ja huoltoon, kuormankäsittelyyn sekä tieliikennelakiin ja -asetukseen.

Opiskelu

OSAOn autonkuljettajan koulutus koostuu pakollisista ja valinnaisista tutkinnon osista. Pakollisiin tutkinnon osiin kuuluu kuljetusalan perustason ammattipätevyyden, kuorma-auton tavarankuljetusten hallinnan ja kuorma-autokuljetusten opintoja.

Autonkuljettaja työelämässä

Kuljetusalan työpaikkoja ovat henkilö-, kappaletavara-, kuriiri-, elintarvike-, rakennustarvike-, maa-aines- ja jätekuljetuksiin erikoistuneet kuljetusyritykset. Autonkuljettaja voi työskennellä erilaisissa kuljetusliikkeissä ja liikelaitoksissa tai itsenäisenä yrittäjänä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Logistiikan perustutkinto, autonkuljettaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit

Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: