Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Maarakennusalan ammattitutkinto | ajoneuvonosturinkuljetuksen osaamisala

OSAO
Yhteenveto
Henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan
2.9.2020
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku 27.2.–23.8.2020
   
Monimuotokoulutus
Haukipudas
Ammattitutkinnot

Maarakennusalan ammattitutkinto | ajoneuvonosturinkuljetuksen osaamisala

maarakennusala

Ajoneuvonosturinkuljetuksen osaamisalalta tutkinnon suorittanut osaa käyttää valitsemaansa ajoneuvonosturia ja nostoapuvälineitä turvallisesti nostotehtävissä sekä suorittaa päivittäiset huoltotyöt. Hän osaa toimia itsenäisesti, taloudellisesti, joutuisasti ja laadukkaasti rakennustyömaalla ja hallitsee työhönsä liittyvät turvallisuussäädökset, tieliikennelainsäädökset sekä nostotapahtuman. Tutkinnon suorittanut voi työllistyä ajoneuvonosturin, kurottajan sekä ajoneuvoalustaisen henkilönostimen kuljettajan tehtäviin. 

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, ja kestoon vaikuttaa henkilökohtainen opiskeluohjelma. Lähiopetusta on tiistai- ja keskiviikkoiltaisin sekä lauantaisin.

Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu kolmesta pakollisesta ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakolliset tutkinnon osat (120 osp)

  • Ajoneuvonosturinkuljettajan perusosaaminen, 40 osp
    Tämä tutkinnon osa on asetuksen (VNA 403/2008) 14 §:n mukainen ammattitutkinnon soveltuva osa. Sen hyväksytty suorittaminen oikeuttaa työskentelemään ajoneuvonosturilla. Tämän osan suorittamisesta annetaan tarvittaessa tutkinnon osan todistus.
  • Valinnaisen ajoneuvonosturin käyttö, 40 osp
  • Nostosuunnitelman todentaminen, 40 osp

Valinnaiset tutkinnon osat (30 osp)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maarakennusalan ammattitutkinto | ajoneuvonosturinkuljetuksen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Pohjakoulutusvaatimuksena on maarakennuksen, logistiikan tai ajoneuvotekniikan perustutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot, jotka ovat kertyneet esimerkiksi alan työkokemuksen kautta. Koulutukseen hakevalta vaaditaan vähintään C-luokan ajokorttia. Lisätietoa hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta.

Tutkinto / todistus

Maarakennusalan ammattitutkinto, ajoneuvonosturinkuljetuksen osaamisala

Kustannukset

Opiskelijamaksu koko tutkinnolle on 400 € (alv 0 %) ja 100 € (alv 0 %) tutkinnon osalle. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maarakennusalan ammattitutkinto | ajoneuvonosturinkuljetuksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit

Maarakennusalan ammattitutkinto | ajoneuvonosturinkuljetuksen osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: